Sykehusapotekene søker Informasjonssikkerhetsansvarlig/CISO

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.10.2021
Gå til søknadsskjema

Sykehusapotekene HF er et helseforetak som leverer legemidler og farmasøytiske tjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst RHF. Foretaket består av over 800 ansatte som er fordelt på 17 sykehusapotek fra Lillehammer til Kristiansand, samt hovedkontor i Oslo. I 2020 hadde vi en omsetning på 4 milliarder. Vår visjon er å gjøre sykehusenes legemiddelbruk bedre gjennom å bidra til bedre pasientsikkerhet og god sykehusøkonomi.


Helsesektoren står nå ovenfor et digitalt skifte, og dette skaper spennende muligheter innen vårt fagfelt. Digitalisering, automatisering og bruk av roboter vil være viktige virkemidler til å fornye, forenkle og forbedre oss. Vi gjennomfører nå en omfattende fornying av våre forretningssystemer med et helhetlig perspektiv på teknologi, arbeidsprosess og organisasjonsutvikling. Vår strategiske målsetning er å utnytte teknologiske løsninger som understøtter pasientsikkerhet og sikker legemiddelbruk. For å nå disse målene søker vi nå informasjonssikkerhetsansvarlig med erfaring fra informasjonssikkerhet og personvern. Hos oss vil du ha ansvaret blant annet for å utvikle og integrere informasjonssikkerhet i styrende dokumenter og arbeidsprosesser, gjennomføre risikovurderinger, være en faglig rådgiver og drive holdningsskapende arbeid i foretaket. Dette krever en strukturert tilnærming, kunnskap om fagfeltet, selvstendighet og gjennomslagskraft, men også en evne til å skape gode relasjoner og samarbeid med alle deler av vår virksomhet. Rollen innebærer faglig forankring og deltakelse i informasjonssikkerhetsfora i helsesektoren og apotekbransjen. I Sykehusapotekene HF vil du jobbe i et foretak med et viktig samfunnsoppdrag.


Arbeidsoppgaver

 • Utvikle styrende dokumenter i tråd med strategier, rammeverk og krav fra samfunnet.
 • Ansvarlig for videreutvikling og oppfølging av foretakets ledelsessystem for informasjonssikkerhet hvor målet er at informasjonssikkerhet skal være mest mulig integrert i arbeidsprosessene.
 • Gjennomføre risikovurderinger ved innføring av nye eller ved endring av eksisterende løsninger.
 • Bistå ved gjennomføring av sikkerhetsrevisjoner og internkontroll.
 • Drive holdningsskapende arbeid, spre kunnskap og være en pådriver for fagfeltet.
 • Være faglig rådgiver for alle deler av organisasjonen, og særskilt inn mot systemeiere, systemansvarlige, prosjekter og IT-avdelingen.


Kvalifikasjoner

 • Teknologisk utdanning på minimum bachelorgradsnivå
 • Erfaring med praktisk informasjonssikkerhetsarbeid
 • God kompetanse på IT-arkitektur
 • Innsikt i de juridiske kravene til informasjonssikkerhet og personvernbestemmelser
 • Sertifiseringer innen informasjonssikkerhet, samt kjennskap til Norm for informasjonssikkerhet i helse- og omsorgstjenesten og relevante standarder, eksempelvis ISO27001/2/5 er en fordel.


Personlige egenskaper

 • Som person er du flink til å tilpasse informasjon til de ulike målgruppene i virksomheten.
 • Det er viktig for oss at du evner å se informasjonssikkerhet i sammenheng med virksomhetens mål
 • Selvstendig og initiativrik
 • Løsningsorientert og svært gode kommunikasjonsevner
 • Opptatt av fagfeltet informasjonssikkerhet og ønsker faglig videreutvikling
 • Høy integritet og personlig egnethet vil bli vektlagt


Vi tilbyr

 • Et sterkt, engasjert og motivert fagmiljø i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 • Samarbeid med kunnskapsrike og interessante kunder/samarbeidspartnere
 • For den riktige søkeren, er det store muligheter for personlig og faglig utvikling


Sykehusapotekene HF er pliktig til å utarbeide offentlig søkerliste. Dersom du ønsker å reservere deg mot oppføring må du søke om og begrunne dette. Du vil bli kontaktet hvis søknaden ikke blir innvilget og få mulighet til å trekke søknaden.

Sykehusapotekene HF

Sykehusapotekene HF er et helseforetak som leverer legemidler og farmasøytiske tjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst RHF. Foretaket består av over 750 ansatte som er fordelt på 17 sykehusapotek fra Lillehammer til Kristiansand, samt hovedkontor i Oslo. I 2019 hadde vi en omsetning på 3,9 milliarder. Vår visjon er å gjøre sykehusenes legemiddelbruk bedre gjennom å bidra til bedre pasientsikkerhet og god sykehusøkonomi.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen