AddSecure søker DevOps Engineer / Driftsingeniør

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

AddSecure AS søker nå DevOps Engineer / Driftsingeniør for drifting og videreutvikling av våre alarmplattformer. Stillingen inngår i et lite team på 4 personer og rapporterer til Head of Technology, Norway.


Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

Stillingen inngår i et erfarent DevOpsteam, som forbedrer og effektiviserer deploy- og driftsprosesser med fokus på økt automatisering og ved bruk av moderne verktøy. Rollen har forvaltnings- og vedlikeholdsansvar for alarmplattformene i AddSecure SmartAlarm. Plattformene driftes av ekstern driftsoperatør og tett og godt samarbeide med ekstern driftsleverandør og med andre for å sikre optimale løsninger og tilgjengelighet er overordnede ansvarsområder.


Konkrete arbeidsoppgaver vil inkludere:

 • Styre prosjekter og modernisering av plattform, inklusive skytjenester
 • Modernisere build- og deploy verktøy
 • Modernisere virtualiseringsplattformer
 • Teknisk drift og vedlikehold av applikasjoner, databaser og infrastruktur
 • 3. linje teknisk support
 • Teknisk drift og vedlikehold av verktøy og støttesystemer for utvikling
 • Teknisk releasehåndtering
 • Konfigurasjon av overvåknings- og varslingssystemer
 • Sikre etablering og oppfølging av SLA rapporter 


Relevante kvalifikasjoner og bakgrunn:

 • Relevant utdanning, erfaring kan oppveie for manglende formell utdanning
 • Minimum 3 års erfaring fra relevante driftsmiljøer, gjerne med ekstern driftspartner
 • God breddekunnskap og -erfaring innenfor ulike teknologier som Microsoft server, Open Source/Linux, brannmurer og nettverk, VPN- og mobile løsninger 
 • Beherske javascripting og kunne lese og forstå noe kode
 • Beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig som arbeidsspråk


Riktig kandidat kjenner seg igjen i følgende:

 • Evne til å jobbe selvstendig og i team
 • Kvalitetsbevisst og analytisk
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Evne til å initiere og gjennomføre endringer
 • Evne og vilje til å lære, faglig nysgjerrighet er tydelig hos riktig kandidat


Stillingen krever sikkerhetsklarering, men vi krever ikke at den er til stede ved ansettelsestidspunktet.


AddSecure tilbyr:

 • En selvstendig stilling i et internasjonalt konsern med god økonomi som vokser og som utvikler egne tjenester
 • Være en del av et samkjørt og erfarent DevOps-team som deler av sin kunnskap og erfaring
 • Egen mentor i den første perioden
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser


Spørsmål rettes til våre rådgivere:

Pål Thomassen, 908 23 594, pal.thomassen@cruit.no

Arve Nøstdahl, 901 71 625, arve@cruit.no 

 

Kort søknad med cv ønskes mottatt snarest og behandles fortløpende. Vi garanterer konfidensialitet inntil annet er avtalt, også overfor vår oppdragsgiver.

Addsecure AS

AddSecure er en ledende europeisk leverandør av premium IoT-løsninger med fokus på sikker kritisk kommunikasjon og data. Mer enn 100 000 kunder som jobber innen sikkerhetsbransjen, redningstjenestene, bygningssikkerhet og automatisering, digitale omsorgstjenester, transport og logistikk, strøm- og vannforsyning, smarte byer m.m, sikrer sine livs- og forretningskritiske systemer med løsninger fra AddSecure. Dette bidrar til å redde liv, beskytte eiendom og viktige samfunnsfunksjoner, samt forbedre forretningsdrift.

De sikre og pålitelige ende-til-ende-løsningene innen forretningsområdene Smart Alarms, Smart Care, Smart Grids, Smart Rescue og Smart Transport bidrar til å gjøre verden til et tryggere og smartere sted.

Selskapet ble grunnlagt tidlig på 1970-tallet og har i dag over 880 ansatte i 15 land. AddSecure har hovedkontor i Stockholm, og regionale kontorer samt et nettverk av distributører over hele Europa. I Norge er vi 40 medarbeidere og har tilholdssted i Østensjøveien 14 i Oslo.

AddSecure er majoritetseid av Castik Capital, et europeisk private equity-fond etablert i 2014, som har et langsiktig perspektiv på verdiskaping.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen