Er du vår nye Tech Lead som tar utfordringen med å digitalisere helsedata?

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Det siste året har Folkehelseinstituttet fått mer oppmerksomhet enn noen gang før. Pandemien har vist oss hvor sentral vår rolle som kunnskapsformidler i Norge faktisk er, og viktigheten av vårt samfunnsoppdrag er tydeligere enn noen gang før. Som nasjonal kompetanseinstitusjon innen blant annet internasjonal helse, psykisk og fysisk helse og smittevern vil vi bruke kunnskap for å bidra til bedre helse, både i og utenfor egne landegrenser.

 

Det mange ikke vet er at bak kulissene er vi også en omfattende og kompetanserik IT-organisasjon. Vi har ansvar for enorme mengder data og bygger betydningsfulle og samfunnsnyttige løsninger samtidig som vi utbedrer og videreutvikler eksisterende løsninger. Vi har en aktiv rolle i samarbeid med andre nasjonale helseaktører.

Folkehelseinstituttet skal være i front når det gjelder helsekunnskap og beredskap samt tilby en infrastruktur for fremtidens helsedata - og dette stiller store krav til leveranser og effektivitet. Det er vår jobb å bidra til at alle som jobber med helse og helseforskning på vegne av Norges befolkning har et kunnskapsgrunnlag som er riktig, tilstrekkelig, og lett tilgjengelig.

Nå trenger vi en dyktig Tech Lead med noe arkitektkunnskap.
Det er mye som skjer i Folkehelseinstituttet, og vi er derfor på utkikk etter flere Senior Utviklere og Tech Lead som vil bidra til at vi kan levere på vårt samfunnsoppdrag på en effektiv, trygg og kvalitetsmessig måte. Våre IT-avdelinger består utviklere, tech leads, prosjektledere og arkitekter fordelt over flere team i Bergen og Oslo.

 

Teamene bidrar gjennom hele utviklingsfasen, fra kravspesifikasjon, arkitektur, utvikling og testing til implementasjon av ferdig løsning. Vår tech stack er basert på Microsoft og stillingene krever god kjennskap til Microsoft sitt utviklingsmiljø; C#, .NET/.NET Core, SQL Server, MS Azure og webutvikling (REST, Javascript, Angular), Entity Framework.

Vi ønsker at alle våre utviklere kan jobbe litt bredere i hele stacken.  

 

Dette er noe av det du får bryne deg på hos oss:

?    Du vil lede et av flere utviklingsteam

?    Utvikling i C#/.NET og tilhørende rammeverk vil være ditt hovedfokus

?    Ta lead i større prosjekter, hvor du er initiativrik i bruk av ny teknologi

?    Holde øye med nye teknologiske trender, og komme med innspill til kompetanseheving og bruk av nye verktøy

?    Skape løsningsarkitektur for nye produkter med et spesielt fokus på muligheter for gjenbruk på brukernes behov

?    Kartlegging av arkitektur for eksisterende systemer

?    Etablering av felleskomponenter på tvers av produkter

?    Være pådriver for å finne gode løsninger, gjerne gjennom ny metodikk og moderne teknologi

?    Sparring med ledelse og andre ikke-teknologer rundt veivalg, arkitektur og utvikling

 

Som tech lead håper vi også at du vil være komfortabel med å være mentor for enkelte av våre utviklere og nyansatte, og at du vil ønske å bidra med din kunnskap til vårt fagmiljø som helhet, blant annet gjennom å vurdere rammeverk og teknologiske veivalg underveis.

Kvalifikasjonskrav


I FHI ønsker vi å være en fremoverlent, kompetanseorientert arbeidsgiver. Våre utviklere definerer seg som full-stack, men vi er selvsagt åpne for at du har hovedvekten av din kompetanse på front- eller back-end.

Dette må du ha:?    Utdannelse på høyskole- eller universitetsnivå, fortrinnsvis innen IT-relaterte fag*

?    Minimum fem års erfaring som utvikler, hvor du har hovedfokus på .NET/C#

?    Svært god kjennskap til Microsoft-basert teknologi, herunder .NET, C#, SQL Server, Microsoft Azure og webutvikling (REST, Javascript og Angular)

?    Ønske om å holde deg oppdatert på teknologiske trender, metoder og verktøy

?    God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

 

* Lang og/eller relevant arbeidserfaring kan kompensere for kravet om formell utdannelse.  

Det er også en fordel om du har:
?    Erfaring med integrasjonsteknologi, samt tjeneste- og meldingsorientert arkitektur

?    Erfaring med DevOps

?    Erfaring med å skrive spesifikasjoner og designdokumenter basert på arkitekturprinsipper, UML, patterns og best practices

?    Erfaring med smidig utvikling

?    Noe innsikt i sikkerhet, nettverk og infrastruktur

?    Noe kjennskap til helsesektoren

?    Noe erfaring fra roller som tech lead eller arkitekt, enten som stillingstittel eller i prosjekter

?    Erfaring fra å jobbe med større organisasjoner og/eller systemporteføljer

 

Personlige egenskaper
Vårt arbeid er teambasert så du må like å jobbe tett med andre mennesker. Det er en forutsetning at du har lett for å kommunisere med andre, flink til å lytte og respekt for andres meninger. Samtidig stilles det krav til selvstendighet, produktivitet og ansvarsfullhet. Vi ønsker å være innovative så man må kunne sette seg raskt inn i nye faglige og tekniske problemstillinger. I vårt uformelle miljø verdsettes godt humør og et positivt vesen høyt.

 

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Hvorfor begynne i Folkehelseinstituttet?
Selv synes vi at vi har en svært viktig rolle i det norske samfunnet - noe den siste tiden også har bevist. Samtidig vet vi også at våre ansatte setter stor pris på at vi er en fleksibel arbeidsgiver som setter pris på innspill fra dyktige fagfolk, og at vi er en trygg arbeidsgiver som kan tilby mye frihet. Dette kan du blant annet se frem til;

?    En interessant jobb med varierte arbeidsoppgaver i et trivelig og aktivt miljø

?    Fleksible arbeidstidsordninger og mulighet for trening i arbeidstiden

?     Fleksitid og kortere arbeidsdager om sommeren (7 timer)

?    Et fagmiljø med fokus på kontinuerlig kompetanseheving og bruk av det siste tilgjengelige av ny teknologi

?    Gode pensjonsordninger, samt muligheter for gunstig boliglån og gode forsikringsordninger i Statens pensjonskasse

?    Vi holder til i moderne lokaler ved Myrens verksted rett ved Akerselva

?    Stilling som ingeniør/senioringeniør, lønn etter avtale avhengig av kvalifikasjoner, kompetanse og erfaring

Folkehelseinstituttet (FHI)
Folkehelseinstituttets visjon er bedre helse for alle. Vi produserer, oppsummerer og kommuniserer kunnskap for folkehelsearbeidet og helse- og omsorgstjenestene. Kjerneoppgavene er beredskap, kunnskap og infrastruktur. Infrastruktur omfatter bl.a. registre, helseundersøkelser, biobanker og laboratorievirksomhet. Folkehelseinstituttet er en etat under Helse- og omsorgsdepartementet. Vi er i dag om lag 1050 ansatte lokalisert i Oslo og Bergen.

Folkehelseinstituttet er en attraktiv arbeidsplass og topper listen over de mest attraktive arbeidsgiverne blant studentene innen helsefagene (Karrierebarometeret 2020)

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen