Etablere Og Forvalte En Strukturert Metodikk For Ivaretakelse Av Infrastruktur

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
25.11.2021
Gå til søknadsskjema

For stor og spennende aktør søker vi etter en IKT infrastrukturkoordinator som vil bistå med følgende oppgaver:

 • Å etablere og forvalte en strukturert metodikk for ivaretakelse av infrastruktur koordinering som omfatter:
  • Etablere en samlet oversikt over tjenester som vil være tilgjengelig i den felles infrastrukturen som grunnlag for kartleggingsarbeidet mot andre entreprenører/leverandører og mot brukerutstyr.
  • Å kartlegge og kontinuerlig vedlikeholde oversikt over aktørers behov for ytelser og tjenester i IKT infrastrukturen
  • Følge opp implementering og tilpassing/konfigurasjon av infrastrukturen slik at disse sikres tilgang til de IKT-tjenester disse forventer.
  • Koordinering mot leverandør av virksomhetsbasert nettverk
  • Identifisere samspillet mellom ulike systemer mht. protokoll, tjenester, tilgjengelighet og informasjonssikkerhet.
  • Design og koordineringsansvar for innredning av IKT-rom og rackdisponering
  • Tildele plass til entreprenøren/leverandørens utstyr i relevante IKT-rom iht. retningslinjer definert i samarbeid med Byggherre og andre aktører
  • Utarbeide patchelister som underlag for patchearbeid.
  • Utføre eller få utført vha. andre all nødvendig patching i sprede-, stige- og stamnett (for både kobber og fiberoptisk nett).
  • Planlegge trådløse nett og koordinere bruk av andre trådløse systemer i byggeprosjektet


Infrastrukturkoordinatorrollen er spesielt viktig i forbindelse med installasjon og uttesting av de ulike entrepriser slik at nødvendig utstyr er installert og tilgjengelig med rett programvare (IKT Plattform) og at det er plass til utstyr, kabling og nettverkspunkter når leverandøren skal installere og teste.


Kandidat må kunne sikkerhetsklareres.


Oppstart: Q1 2022

Varighet: Prosjektet strekker seg over flere år, og denne stillingen er aktuell i hele prosjektforløpet.

Arbeidssted: Oslo

Omfang: 100%

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen