Wennstrom NET søker systemkoordinator

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lillsestrøm
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du strukturert og har erfaring med ERP? Har du et ønske om å bli prosjektleder på sikt? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg!

Informasjon om stillingen

Wennstrom NET er et resultat av fusjoneringen mellom Wennstrom Fuel Systems og Norsk Energiteknikk. Selskapet har en landsdekkende serviceorganisasjon og ligger godt foran med e-mobilitet i Norge. Selskapet står for markedets bredeste utvalg av produkter for lagring, distribusjon og etterfylling av elektrisitet og drivstoff.

I samarbeid med Wennstrom ser vi nå etter en dyktig systemkoordinator som skal være med på den grønne reisen og ta nye steg innen e-mobilitet.

Se mer om hva Wennstrom NET jobber med i videoen under.


Du blir tilbudt

 • Jobb i et markedsledende selskap
 • Et kompetanserikt miljø
 • Gode utviklingsmuligheter
 • Fri telefon/pc

Arbeidsoppgaver

Som systemkoordinator i Wennstrom Net vil du få en todelt rolle ved deres kontor i Lillestrøm. Hovedoppgaven din vil være å støtte to prosjektledere med å organisere prosjekter i ERP for å frigjøre deres tid til å håndtere prosjektene som skal gjennomføres. Du vil selv også få muligheten til å lede egne prosjekter, et ansvar som kan øke med tiden. En perfekt mulighet for deg som ønsker en å lære mer om prosjektledelse.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Organisere prosjektene i system
 • Støtte to prosjektledere i ERP
 • Fakturering
 • Oppfølging av ulike parter i prosjektene

Vi søker deg som

 • Har relevant utdannelse, helst teknisk fagskole
 • Har 3-5 år erfaring i ERP systemer – med fordel IFS
 • Har teknisk forståelse og interesse
 • Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Som person er du strukturert i ditt arbeid. Du kan jobbe selvstendig og på en ansvarlig måte planlegge og drive egne oppgaver fremover både alene og i samarbeid med andre på teamet.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest / Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, fast ansettelse i Wennstrom NET
 • Plassering: Lillestrøm
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Wennstrom NET har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Wennstrom NETs visjon er at de skal være det naturlige valget ved investeringer i og vedlikehold av holdbare drivstoffløsninger og skal sammen med deres kunder, leverandører og andre interessenter forbedre det nordiske miljøet for kommende generasjoner

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen