Sommerinternship hos Gyldendal 2022! Vil du være med?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe med et spennende og faglig utfordrende IT-prosjekt sommeren 2022? Er du en engasjert og nysgjerrig student med en genuin interesse for problemløsning og programmering? Gyldendal søker nå IT-studenter til sommeren 2022!

Informasjon om stillingen

Gyldendal er det ledende konsernet i den norske bokbransjen, og har virksomheter i alle ledd i verdikjeden. I Gyldendal utforskes nye formater og innhold presenteres på en måte som løfter historier. Som med ungdomsboka Dette blir mellom oss av Alexander Kielland Krag, hvor man hver dag kunne følge historien på Instagram. Eller som med den nye nettbokhandelen Pokket.no, hvor leserne selv kan starte sin egen lille bokhandel, og dele bøker de mener er viktige. Ikke minst har utviklingen av netthandelen ARK, det faglige verktøyet Rettsdata og digitale læremidler som Salaby, Skolestudio og Smart Øving bidratt til Gyldendals teknologikompetanse.

De beste løsningene skapes når kloke hoder med ulik kompetanse samarbeider i tverrfaglige team. Et godt in-house teknologimiljø er avgjørende for å lykkes, men den digitale reisen er ikke over. Gyldendal trenger flere teknologer som kan bli med på å tenke utenfor boka. Med andre ord jakter vi deg som vil utvikle seg og bygge innovative løsninger som kan drive Gyldendal enda lenger fremover.

Vil du ha en faglig utfordrende sommer og er nysgjerrig på den digitale utviklingen i bokbransjen? Da er dette muligheten for deg!

Hos Gyldendal vil du i løpet av 6 sommeruker få en unik mulighet til å være med på hele utviklingsprosessen, fra utforming av idé til implementering av sluttprodukt, i et team med andre studenter innen utvikling og design. Sammen med teamet vil du løse lærerike og utfordrende oppgaver tilknyttet Gyldendals digitale løsninger, og samtidig bidra til å skape en bedre brukeropplevelse.

Gyldendal sommerinternship

 • 6 ukers lønnet internship med oppstart i juni 2022, fulltid. Arbeidsperioden vil være fra juni til august, med to ukers ferie midtveis. Nøyaktige datoer avtales ved ansettelse.
 • Gyldendal vil ta inn en gruppe IT-studenter som fordeles på flere team med fokus på hvert sitt område i selskapet
 • Du vil samarbeide i team med andre utviklere og designere, og skape deg et godt nettverk
 • Teamet vil få oppfølging og faglig veiledning fra Gyldendals utviklere gjennom hele prosjektperioden
 • Du vil utvikle nye, innovative løsninger for Gyldendal


Allerede nysgjerrig? Send inn din CV og søknad snarest, dette da utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende. Søknadsfrist er 31. oktober!

Etter endt internship vil du sammen med ditt team presentere deres løsning og få tilbakemelding fra ledelsen og det interne utviklingsmiljøet. Og hvem vet, kanskje løsningen til teamet blir satt rett i produksjon?

"På 6 uker ble jeg og to andre IT-studenter innført i alle sider av webutvikling, og vi lagde en seksjon for å lage innhold til Gyldendals digitale læringsmiljø, Skolestudio. Vi tre jobbet sammen med to designere, og vi fikk også god hjelp under hele prosessen av dyktige utviklere hos Gyldendal." Sølve Selander, sommerstudent 2020 og nå fast ansatt webutvikler hos Gyldendal

Hos Gyldendal blir du tilbudt

 • Muligheter for deltidsjobb for studenter, eller fulltidsjobb for nyutdannede, etter avsluttet internship for den rette kandidaten
 • Forberedende kurs innen webutvikling og de ulike teknologiene ved oppstart
 • Faglige utfordringer i et miljø med høy teknisk kompetanse
 • Unike lokaler sentralt i Oslo sentrum
 • Trivelig og uformelt arbeidsmiljø

Vi søker deg som

 • Er student innen IT på bachelor- eller masternivå
 • Liker å utforske teknologier og prosjekter på egen hånd
 • Gjerne har erfaring med teknologier som .NET Core, C#, React og Azure, som Gyldendal bruker i dag. Samtidig er det ikke et krav til bestemte teknologier, da vi tilbyr forberedende kurs
 • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Som person er du

 • Løsningsorientert - du evner å bruke teknologi til å skape gode løsninger for brukere
 • Samarbeidsvillig - du trives å jobbe sammen med andre og skape resultater sammen
 • Ansvarsfull - du tar eierskap for ditt arbeid og ser det felles målet


Vi ønsker å bli bedre kjent med dine prosjekter, så legg gjerne ved link til din Github-konto eller tilsvarende, samt vitnemål i din søknad/CV.

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Gyldendal har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen