1.linjesupport/Helpdesk-konsulent til Polaris Media!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.10.2021
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å utvikle deg videre innen support hos en solid aktør? Da er stillingen som helpdesk-konsulent i Polaris Media perfekt for deg! Her får du utfordringer, utviklingsmuligheter og et langsiktig perspektiv!

Informasjon om stillingen

Polaris Media er et konsern i stadig vekst og ønsker å utvide sin Helpdesk. Du vil i denne stillingen bli en del av et dynamisk miljø og kommer til å møte på et kompetent og hyggelig fagmiljø. I dag består teamet av 8 dyktige kollegaer og sammen med disse vil du ha ansvar for ca. 1400 brukere i konsernet.

I stillingen kommer du til å bidra til å forbedre kundeopplevelsen til alle konsernets brukere. Du vil samarbeide tett med 2. og 3.- linjesupport, men skal også være med å forbedre tilbudet. Gjennom opplæring og veiledning av de faste ansatte får du som nyansatt en trygg start for å kunne vokse og utvikle ditt fulle potensial!

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig omfatte:

 • Mottak, registrering og løsning av inngående henvendelser til 1. linjesupport
 • Videreformidling av mer avanserte problemstillinger til 2. og 3.linje, samt opprettelse og håndtering av tickets
 • Bistå i opprettelsen av en dokumentasjonsdatabase for brukere


Arbeidsoppgaver kan variere og det er viktig at du er tilpasningsdyktig, lærevillig og interessert i å utvikle deg videre

Vi søker deg som

 • Har relevant fagbrev, fagskoleutdanning eller utdanning på bachelornivå (f.eks. IKT-servicefag, utviklingsstudier eller IKT, med mer)
 • Kan vise til relevant erfaring (gjerne på deltid ved siden av studiet)
 • Er komfortabel med telefon som arbeidsverktøy
 • Har erfaring fra samarbeid med større brukergrupper
 • Evner å jobbe selvstendig og er uredd
 • Har gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig


Denne stillingen tilbyr mulighet til individuell utvikling. Det er derfor viktig at du har lyst til å bidra i at Polaris Media's support blir enda bedre. Vi ser etter en person som er selvgående og evner å finne ut av ting på egenhånd. Dessuten må du ha stor interesse i å yte service og være opptatt av struktur.

Annen informasjon

 • Omfang: 100% Stilling
 • Oppstart: Snarest eller avtale
 • Søknadsfrist: 26.10.2021
 • Arbeidssted: Adresseavisen, Trondheim


Vi gjør en fortløpende vurdering av aktuelle kandidater og kan ta ned annonsen før søknadsfrist om vi har nok kvalifiserte kandidater. Vi anbefaler derfor at du søker så raskt som mulig om dette er interessant for deg. Vennligst legg ved søknad sammen med din CV

Informasjon om bedriften

Polaris Media ASA er et børsnotert selskap og er i dag ett ledende Skandinavisk mediehus- og trykkerikonsern. Konsernet er i sterk vekst og utvikling, og har eierskap i 58 mediehus i Norge og Sverige. Konsernet har mer enn 540.000 abonnenter og en årlig omsetning på 3,6 milliarder. Polaris Media eier også 6 trykkerier og 5 distribusjonsselskaper.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen