Ser du på deg selv som et fremoverlent salgstalent, som ønsker å videreutvikle dine ferdigheter innen salg?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kløfta
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe i en innovativ teknologibedrift som har hele Europa som marked og som spår eksponentiell vekst fremover?

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner Element Logic ser vi etter en fremoverlent sales trainee som vil tre inn i deres voksende salgsavdeling. I denne rollen vil du få jobbe tett med New Sales, og bli en viktig ressurs for å sikre Element Logic sin vekst videre i Europa.

Element Logic jobber med robotløsninger og optimalisering av lager. De designer, leverer og skreddersyr løsninger som vil effektivisere arbeidsflyten til kundene. Se videoen nedenfor for å forstå hvor effektivt og brukervennlig systemene er.

Arbeidsoppgaver

 • Støtte selger og bistå i salgsprosesser
 • Ha et tett samarbeid med selger i New Sales
 • Bistå og opparbeide nye kunder
 • Oppsøkende salg i samarbeid med selger

Vi søker deg som

 • Med fordel har høyere utdannelse innen relevant fagområde
 • God kjennskap til Office-pakken
 • Kommuniserer meget godt skriftlig og muntlig på norsk og engelsk
 • Gjerne kan vise til relevant erfaring

Som person er du:

 • Initiativrik - Du implementerer og driver aktiviteter for å nå et ønsket resultat
 • Samarbeidsvillig - Du fungerer bra med andre mennesker som et resultat av evnen til å handle på en lydhør og oppmerksom måte for andres meninger, kompetanse og prestasjoner.
 • Løsningsorientert - Du samler inn nødvendig informasjon og kan identifisere ressurser som trengs for å løse oppgaver

Annen informasjon:

 • Oppstart: Snarest/etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast stilling
 • Plassering: Dyrskuevegen 26, 2040 Kløfta
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Element Logic har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Vi selekterer søkere fortløpende, noe som vil si at vi kan komme til å ta ned annonsen tidligere dersom vi finner rett kandidat. Vi anbefaler deg derfor å søke snarest.

Informasjon om bedriften

Element Logic har optimalisert virksomheters lagerdrift i mer enn 30 år.

Vi utvikler smarte løsninger som gjør at virksomheter kan imøtekomme forbrukeres forventning om raske leveranser. Våre robotløsninger, programvare og rådgivning bidrar til at våre kunder forbedrer sin verdikjede og blir mer lønnsomme. Vi optimaliserer lagre i alle størrelser og innenfor en rekke ulike bransjer, som for eksempel elektroniske komponenter, reservedeler, forbrukerelektronikk, tredjepartslager, legemidler, klær og sportsutstyr. Som verdens første AutoStore-partner har vi lang erfaring med å designe, levere og installere skreddersydde løsninger som effektiviserer arbeidsflyten til våre kunder.

Element Logic har mer enn 180 ansatte i Europa og omsatte for 100 millioner EUR i 2020. Hovedkontoret vårt er i Norge, med datterselskaper over hele Europa.

Element Logic – Optimizing warehouse performance

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen