Millum søker Key Account Manager med teknisk innsikt

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo, Fornebu
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.10.2021
Gå til søknadsskjema

Er du klar for å ta utfordringen som KAM i vårt nordiske team? Millum leverer markedets beste innkjøpssystem, og har nå behov for en selvstendig og fremoverlent person som forstår systemet og kan følge opp våre kunder på en god og teknisk måte.

Informasjon om stillingen

Vi tilbyr rett person ansvar og tillit fra dag én, med god mulighet til å sette sitt preg på ansvarsområder og oppgaver. Som KAM i Millum vil du jobbe i et nordisk team på seks, og rapportere til nordisk salgsdirektør. Du vil ha ansvar for å etablere nye og pleie eksisterende kunderelasjoner, og jobbe på tvers av vår produktportefølje. Du blir også deltaker i et av produktutviklingsteamene og her vil du være KAM- og salgsavdelingens forlengede arm. Slik vil du jobbe tett med både produktsjef, konsulent, marked, og design- og testkonsulent. Les mer om hvordan sistnevnte; Sandra, opplever å jobbe i Millum her.

Litt om selskapet

Millum betyr «mellom» på gammelnorsk, og henspiller på at vi er det nøytrale bindeleddet mellom kjøper og selger. Vi utvikler og drifter e-handelsløsninger for alle aktører i verdikjeden, primært for storhusholdning og Hotell-, Restaurant- og Cateringnæringen (HoReCa) i Norden. Vi leverer alt fra webbaserte innkjøpsløsninger for de store innkjøpskjedene til e-handelsløsninger for den enkelte leverandør, samt mange ulike tjenester som binder dette sammen.

Litt om våre hovedprodukter

Millum Procurement er en webbasert innkjøpsportal som i tillegg til modulen for bestilling av varer og tjenester, inneholder moduler for avtaler, varetelling, fakturaflyt, publisering, menykalkulasjon, oppskrifter inkludert klimaavtrykksberegning og mer. Løsningen er spesielt utviklet for storhusholdning; hotell, restauranter og kantiner.

Matinfo.no er et nettsted for alle som jobber i storhusholdningsbransjen; en frittstående produktdatabase som leverer informasjon fra mat- og drikkeprodusenter. Etter at allergenmerking på uemballert mat på spisesteder ble lovpålagt i 2014, bruker stadig flere matinfo.no for å innhente informasjon om allergener, ingredienser og næringsinnhold.

Vil du vite mer? Ta en titt på våre nettsider; www.millum.no og www.matinfo.no

Hvorfor velge Millum?

 • Et faglig sterkt miljø med høyt fokus på kompetanseutvikling med eget budsjett pr ansatt
 • Korte beslutningsprosesser og stor påvirkningskraft
 • Gode karriere- og utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og bedriftshelsetjeneste
 • Godt sosialt miljø og goder som firmahytte, ukentlig fellestrening, julebord med følge og firmaturer.


For oss i Millum er det viktig at man trives på jobb og at ingen dager oppleves som like. Vi er stolte av vårt sosiale miljø og flate struktur, der daglig leder både er med på trening og tømmer oppvaskmaskinen når det trengs.

På sommeren benytter vi oss ofte av vår fantastiske lokasjon med lunsj ved stranden etter et avkjølende bad. Fredagstreningen foregår utendørs i sommerhalvåret med alt fra styrketrening til volleyball og fotball. Som en del av fredagstreningen stiller vi hvert år et lag i Holmenkollstafetten for de som har lyst, med påfølgende middag og feiring.

Millum holder til i freshe lokaler med utsikt til Oslofjorden sentralt på Fornebu. Busstopp innen 2 minutters gange.

Arbeidsoppgaver

 • Kundeansvar for en definert kundeportefølje
 • Drive innsalg til nye kunder, og utvide produktporteføljen til eksisterende kunder
 • Bidra til å videreutvikle våre eksisterende kunder med partnerskap og fokus på best practice
 • Optimalisere kundens prosesser gjennom bruk av våre løsninger på tvers av kundens avdelinger
 • Tett samarbeid med konsulentavdelingen, gjennom samarbeidende KAM-team
 • Deltaker i produktutviklingsteam

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse på Bachelor- eller Masternivå innen økonomi og/eller teknologi
 • Er en selvgående relasjonsbygger som evner å skape tillit
 • Har noen års relevant erfaring
 • Har teknisk forståelse og interesse
 • Er analytisk, strukturert og initiativrik
 • Har gode kommunikasjonsevner, muntlig og skriftlig

Annen informasjon

Søknadsfrist: 31.10.2021. Vi selekterer søkere fortløpende, og kan komme til å ta ned annonsen når vi finner rett kandidat. Vi anbefaler deg derfor å søke med en gang.

Denne rekrutteringen gjøres av Academic Work på vegne av Millum. Du vil bli fast ansatt i Millum. Alle spørsmål kan sendes til rekrutteringsansvarlig Ingvild Thomassen. .

Informasjon om bedriften

Millum er et norsk IT-selskap med et nordisk perspektiv som holder til på Fornebu i nye og moderne lokaler ytterst ved Oslofjorden. Selskapet ble etablert i 2002, og består nå av 33 ansatte som jobber innen utvikling, drift/support, markedsføring, KAM/salg og konsulenttjenester.

Millums bransjefokus gjør at de skaper gode løsninger fordi de forstår kundenes forretning og behov. Med dette bransjefokuset har de lykkes i å etablere seg som en ledende aktør i Norge, Sverige og Danmark. Deres rolle som fasilitator sikrer en god handel satt i system. I dag handles det for ca 9 milliarder gjennom Millums løsninger, og de fortsetter å vokse i Norden.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen