Vil du ta salgskarrieren til neste steg og være med på utviklingen av et spennende, raskt voksende SaaS-selskap i Norge?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du ta del av et engasjerende, inkluderende og nytenkende selskap og team? Hvis du har god forretningsforståelse, høy arbeidskapasitet og er ivrig etter å lære er dette rett sted for deg.

Informasjon om stillingen

Kundo Norge har et stort potensiale innen salg mot nye kunder, med et mer eller mindre uutforsket marked. I den forbindelse ser vi nå etter deres nye Sales Executive. Du vil ha stor grad ha myndighet over egen arbeidshverdag, og mulighet til å påvirke veien videre for Kundo. Vi er i vekst, og du vil ha en unik mulighet til å utvikle deg sammen med oss.

Som B2B selger hos Kundo har du ansvaret for hele salgsprosessen - alt fra å finne relevante prospekter, booke inn og gjennomføre kundemøter og forhandle frem gode avtaler. Hovedfokuset ligger på nye kunder, hvorav noen prosesser kan være korte og andre vare over lenger tid. Tålmodighet og evne til å bygge gode relasjoner er derfor viktig for å lykkes i rollen. Vi jobber mot mellomstore og store bedrifter, både innenfor offentlig sektor og privat næringsliv.

Hvorfor jobbe i Kundo?

 • Konkurransedyktig fastlønn og gode provisjonsordninger
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Godt arbeidsmiljø
 • Markedsledende produkter
 • Stor frihet så lenge salgsmålene er oppnådd
 • Spennende karrieremuligheter

Arbeidsoppgaver

 • Sikre måloppnåelse av eget- og salgsteamets salgsbudsjett
 • Booke egne kundemøter
 • Gjennomføre gode og strukturerte salgsmøter
 • Sikre god og systematisk oppfølging av kunder
 • Bygge opp en egen kundeportefølje
 • Produsere gode tilbud og forhandle med kundene

Vi søker deg som

 • Gjerne har 1-3 års erfaring med B2B salg, med dokumenterbare salgsresultater
 • Gjerne har utdannelse innen salg/markedsføring eller lignende, men dette er ikke et krav
 • Erfaring fra bruk av telefon i salgssituasjoner
 • God forretningsforståelse
 • God erfaring med forhandlinger
 • Det er en fordel om du har kjennskap til CRM-systemer


Den vi ser etter er samarbeidsorientert og har gode kommunikasjonsevner. Videre er du engasjert og motivert, og du skaper tillit og gode relasjoner til dine kunder. Du evner å jobbe hardt for oppnå salgsmålene, både individuelt og teamets salgsmål.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid, dette er en fast stilling i Kundo
 • Søknadsfrist: Snarest, vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen blir tatt ned når vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Kundo har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Kundo er et Nordisk SaaS-selskap som tilbyr et helhetssystem for digital kundeservice. Vi utvikler løsninger for kundekommunikasjon slik som mail, chat, FAQ, kunnskapsbank og sosiale medier. Videre samles alle kundehenvendelser fra de ulike kanalene i ett og samme system, for enkel oversikt og kontroll.

Selskapet har eksistert i Sverige i 10 år, men i Norge er vi i etableringsfasen og har per dags dato 8 ansatte på Oslo-kontoret. Siden starten i Sverige i 2010, har målet vært å tilby verktøy som gir bedrifter og organisasjoner bedre mulighet til å lykkes med kundeservice i digitale kanaler. Vi jobber hardt for å møte de stadig høyere forventningene til åpenhet og tilgjengelighet som kundene har i dag. Vår misjon er å gjøre kundeservice til selve hjertet i organisasjonen gjennom effektiv service, mer tilfredse kunder og økt forretningsinnsikt.

Kundo har et bredt perspektiv på vellykket kundeservice, og streber etter å optimalisere opplevelsen for våre kunder, så vel som deres kunders opplevelse i møtet med bedriften.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen