Ønsker du å bli en viktig del av et selskap som utgjør en forskjell?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Liker du hektiske dager med varierte arbeidsoppgaver innen drift og forvaltning? Vil du bli en del av selskap som forenkler arbeidshverdagen til helsepersonell? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen

Convene leverer software og hardware som bidrar til at helsepersonell kan bruke tiden sin på fag og ikke administrasjon. Vi leverer fullautomatiserte administrasjons- og betalingsløsninger til et bredt spekter av selskaper innen helsebransjen.

Du vil i denne stillingen bli en del av team IT-Drift. Vårt ansvar er å bistå øvrige avdelinger i konsernet, der det stilles høyre krav til leveranse, oppetid av systemer og feilfri flyt. Stillingen innebærer operasjonell drift, prosjektarbeid, samt vedlikehold. Du kommer til å overvåke kritiske systemer og tjenester, hvor du således blir en viktig del av teamet.

Arbeidsoppgaver

 • Daglig oppfølging, rapportering, vedlikehold og automatisering av manuelle rutiner
 • Løse innkommende henvendelser via ticketsystem
 • Håndtering av nettverk og brannmur
 • Sørge for at alle arbeidsstasjoner og utstyr fungerer optimalt
 • Katastrofehåndtering og gjenoppretting
 • Identifisere forbedringspotensialer i våre systemer
 • Sikre at interne kommunikasjonskanaler fungerer optimalt

Vi søker deg som har

 • Høyere utdannelse fortrinnsvis innenfor IT
 • Erfaring fra IT-drift og forvaltning
 • Kjennskap til skytjenester
 • Generell erfaring med system- og applikasjonsforvaltning
 • Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Kunnskap du bør besitte for å lykkes hos oss er

 • Microsoft-plattformen
 • SQL (Script) & Powershell (Scripting)
 • “DevOps” og forvaltning


Du trigges av å automatisere manuelle prosesser, skape stabile driftsplattformer og du er en problemløser med høye krav til kvalitet. Du er komfortabel i en hektisk arbeidshverdag der du forstår verdien ved å løse problemer sammen med andre. Denne rollen er forretningskritisk og den krever at du er en serviceinnstilt person med gode holdninger.

Hvorfor skal du velge Convene?

 • Gode utviklingsmuligheter innad i selskapet
 • Et selskap i stadig vekst og utvikling
 • Du vil bli en kritisk nøkkelrolle for selskapet
 • Flotte kollegaer og dedikerte ledere som vil at du skal lykkes
 • Et sosialt og inkluderende miljø

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsmengde: Fulltid
 • Sted: Hovfaret 17B, Skøyen, 0275 Oslo
 • Vi selekterer fortløpende og annonsen kan derfor legges ned før rekrutteringsprosessen er over hvis vi har begynt på selekteringen eller intervjuer.


Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Convene. Du vil bli ansatt i Convene. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Vær oppmerksom på at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner riktig kandidat, så vi anbefaler at du søker omgående.

Informasjon om bedriften

Convene er en ledende partner innen betalings- og administrasjonsløsninger i Skandinavia. I mer enn 10 år har vi stått i spissen for digital innovasjon innen helse og trening. Nå er vi med på å definere morgendagens teknologi for betaling og selvbetjening innen en rekke forskjellige bransjer i 14 land verden over.

Ved hjelp av selvbetjening og automatisering frigjør løsningene våre manuelle ressurser fra tyngende papirarbeid og forenkler arbeidshverdagen til både kunder og partnere. Gjennom helautomatiserte løsninger, sikrer vi at våre kunder får betalt for sine tjenester. Dersom en faktura ikke blir betalt, er det vi i Convene som følger den opp. Vi er det lendende inkassoselskapet i den nordiske helsesektoren, og vi sikrer gode etiske rutiner i en strengt regulert bransje.

Som en del av Convene vil du få bli med i et engasjert team av medarbeidere som brenner for å utgjøre en forskjell. Totalt teller vi i underkant av 200 mennesker fordelt på fire datterselskap med kontorer i Norge, Sverige og Danmark.


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen