Er du en ambisiøs utvikler som har lyst å jobbe inhouse for et selskap i sterk vekst?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Molde
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
24.10.2021
Gå til søknadsskjema

Er du helt i starten av din karriere, eller har du lengre erfaring med objektorientert programmering? Kunne du tenkt deg å jobbe på prosjekter som har direkte innvirkning på noen av de største aktørene innen sjømat- og logistikkbransjen? Om du kan svare ja på disse spørsmålene, så burde du lese videre!

Informasjon om stillingen

Maritech lager programvareløsninger for den globale sjømat- og transportnæringen og vokser i full fart. Så mye som 70% av all norsk sjømateksport går gjennom våre systemer, og vi er markedsledende innen transport for olje/gass og termo.

Som selskap er vi innovative og nysgjerrige, og er stolte av å ha et spennende, ungt og lekent miljø hvor vi hele tiden har fokus på å utvikle oss faglig.

På kontoret vårt i Molde finner du ca 70 drivende dyktige kolleger, og ca 30 av disse er i utviklingsavdelingen. Vi har i dag 4 team, hvor du vil komme inn i ett av dem og sparre med dyktige kolleger. Vi tilpasser oppgaver og opplæring etter hvor din styrke ligger fra dag 1. Vi har også en avdeling i Åndalsnes, så arbeidssted vil enten bli Molde eller Åndalsnes, litt etter behov og dine ønsker.

Som utvikler hos oss vil du få en spennende og variert kodejobb i et av Norges største programvarehus, hvor du kan lære av dyktige kolleger på tvers av kontorer. Vi ser primært etter utviklere som vil jobbe enten full stack eller back end. Men vi utelukker ingen ting, enten du blir ferdig utdannet i 2022, har mange års erfaring, har erfaring med databaser eller om du er en racer på front end, så er vi alltid interessert i å bli kjent med nye talenter!

Du kommer til å jobbe med prosjekter som påvirker de største aktørene innen sjømat og logistikk- bransjen. Om du er interessert, så vil vi også gi deg muligheten til kompetanseheving, sertifiseringer og en utviklingsplan som vil gi deg grunnlaget du trenger for å oppnå dine fremtidsmål. Ellers så er arbeidsmiljøet preget av kolleger som liker å gjøre sosiale ting på fritiden, eksempelvis spillkvelder og klatring. Har du et forslag til neste aktivitet vi kan gjøre?

Vi tilbyr

 • Fast jobb i et selskap i vekst med ledende teknologi
 • Gode utviklingsmuligheter og interessante oppgaver
 • Påvirkningskraft i et offensivt, fremtidsrettet og endringsvillig miljø
 • Faglig sterkt miljø med god delingskultur
 • Fleksibel arbeidstid og konkurransedyktige vilkår
 • Stor fleksibilitet for hjemmekontor
 • Kantineordning
 • Støtte til trening

Vår tech- stack:

Back end C# .NET, Soap, REST, Node.JS, Json, MVC, Azure DevOps med Git.

Front end Angular, TypeScript, JavaScript, CSS/SCSS og HTML.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikling og forvaltning
 • Bidra som løsningsarkitekt
 • Delta inn i utviklingsprosjekter
 • Bidra til at vi kontinuerlig forbedrer oss
 • Bidra til god kompetansedeling

Vi søker deg som

 • Har relevant utdanning på høyskolenivå, minst en bachelorgrad
 • Har gode karakterer i programmeringsfag
 • Er kjent med objektorientert programmering
 • Fordel om du er kjent med en eller flere av teknologiene i stacken vår
 • Har gode kommunikasjonsevner på norsk eller engelsk
 • Fordel med relevant arbeidserfaring


Videre ser vi etter deg som samarbeider godt med andre og trives i team. Du er nysgjerrig og har en genuin interesse for å lære og utvikles innen programmering. Møter du på problemer i oppgavene, tar du fatt på disse med et positivt og løsningsorientert sinn.

Viktig informasjon: Rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work på vegne av Maritech. Alle søkere må sende inn søknad gjennom Academic Work sitt søknadskjema, samt at alle spørsmål skal henvendes til mari.helland@academicwork.no Søknadsfrist: 24. oktober.

Informasjon om bedriften

I mer enn 40 år har Maritech vært en ledende leverandør av softwareløsninger til sjømatnæringen, og har mange av verdens største aktører er på kundelisten. 70% av all sjømat fra Norge behandles av Maritech sine systemer. Løsningene sørger for kontroll, sporing og digitalisering gjennom hele verdikjeden. I tillegg bruker mange av Norges ledende logistikkselskaper vår programvare for transport, logistikk og fortolling.

Maritech har en klar vekststrategi som inkluderer utvidelse i funksjonalitet, utvidelse i verdikjeden og internasjonal ekspansjon. I 2018 etablerte selskapet DigitalSeafood Innovation Lab og et eget team med dataanalytikere, hvorav flere med PhD. I 2019 og 2020 har Maritech kjøpt IoT-selskapet Lillebakk, logistikksystem-leverandøren Timpex og EDI-Systems på Sortland, samt investert i sjømatanalyseselskapet Sea Data Center på Island. Selskapet har de siste 5 årene hatt en årlig vekst på 23% fra omsetning på 39 MNOK i 2014 til 108 MNOK i 2019.

Maritech har 110 ansatte med stor kompetanse innen sjømat, logistikk og teknologi, og er et av Midt-Norges største softwareselskaper. I Norge har Maritech kontorer i Molde, på Averøy, Åndalsnes, i Trondheim, Oslo, Harstad og på Sortland. Selskapets hovedkontor i Nord-Amerika ligger i Halifax, Canada og selskapet er også representert på Island og i Chile.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen