Søker Prosjektleder Til Spennende Utviklingsprosjekt

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
22.10.2021
Gå til søknadsskjema

Om oppdraget:

På vegne av sluttkunden trenger noen som kan bistå umiddelbart som prosjektleder. 


Dette er et prosjekt hvor kunden skal utvikle både SW og HW. Det et veldig spennende prosjekt med store ambisjoner. Man jobber for en lansering i Q1 2022 av versjon 1.0. Totalt legges det opp til at opp til 15 personer blir engasjert teknisk i prosjektet. 


En prosjektleder må:

  • utarbeide prosjektmetodikk og planer, følge opp budsjetter og rapportering
  • følge opp interne ressurser (utvikling, test og infrastruktur). Oppfølging og håndtering av backlog sammen med kunde og samarbeidspartner på design. 
  • oppfølging for avklaringer og oppdatering med kunden hyppig. Avvikshåndtering blir viktig.
  • ha en god nok teknisk forståelse og interesse og ønske om å forstå en del om teknologi. En en klar fordel om man har noe erfaring med HW-utvikling som prosjektleder. 
  • utviklingen er agil og det er lagt opp til å kjøre 3 ukers sprinter. 


Det vil være viktig å være fleksibel, strukturert, løsningsorientert og kommunikativ og positiv. Liker nye utfordringer og håndterer løpende oppgaver med smidighet og taktiske tilnærminger.  


I utgangspunktet er det lagt opp til en 50%-stilling, hvor det i starten og underveis kan være mer behov. Prosjektet har nye utviklingsløp som planlegges for videre utvikling.


Oppstart snarest mulig.

Arbeidsplass er i Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen