Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Variert rolle innen drift og support i kunnskapsrikt arbeidsmiljø!

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lillestrøm
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
15.10.2021
Gå til søknadsskjema

Om Norsk Akkreditering

Norsk akkreditering (NA) er et forvaltningsorgan under Nærings- og fiskeridepartementet (NFD). Vårt oppdrag er å sikre internasjonal tillit til norske varer og tjenester. Dette gjør vi ved å vurdere kompetanse og kvalitet på tjenester som utføres av norske virksomheter. Eksempler på slike virksomheter er kalibreringslaboratorier, medisinske laboratorier, virksomheter som inspiserer oppdrettsanlegg for fisk, virksomheter som sertifiserer sveisere mm. 

Det er etablert ett akkrediteringsorgan i hvert land innen EU/EFTA.

NA har utstrakt samarbeid med disse organene, både på faglig og overordnet nivå, og har signert multilaterale avtaler om gjensidig anerkjennelse, både på europeisk nivå (European Accreditation - EA) og internasjonalt nivå (International Laboratory Accreditation - ILAC og International Accreditation Forum - IAF). 

NAs virksomhet er hjemlet i Lov om det frie varebytte i Europa, EØS-vareloven. Etaten har 28 ansatte og holder til i Lillestrøm.

NA er i dag i en omfattende digitaliseringsprosess. Enkelte arbeidsprosesser er allerede digitalisert, og enda flere ligger fremdeles foran oss. For våre systemer og våre verktøy stilles det strenge krav til oppetid og tilgjengelighet - både for de på kontoret, de som jobber hjemmefra, og de som er ute i felt.


Dette er jobben.

Vi er på utkikk etter en ny drifts- og supportmedarbeider. I tillegg til drift og overvåkning av våre servere og sikkerhetssystemer, ønsker vi at du skal kunne yte god support til våre 28 medarbeidere. Kollegaene dine er svært kunnskapsrike mennesker, mange med høy utdannelse - og spennet i henvendelser som du vil få, er stort. 

Sammen med din kollega Finn Tore er det din oppgave å løse de support-henvendelsene som dine kollegaer måtte ha, både på kontor og ute i felt. Dere skal også fjernstyre og overvåke PC’er for å forebygge sikkerhetsbrudd, og drifte organisasjonens servere.


Dette blir noen av dine arbeidsoppgaver:

 • Yte support på en god og tillitsvekkende måte til dine kollegaer. Henvendelsene kan være veldig forskjellige, men kan for eksempel innebære: Fjernstyring av PC’er for feilsøking og retting.
 • Oppsett av nye datamaskiner, samt installasjon av annet utstyr (skannere, printere, internett osv)
 • Hjelp med WiFi
 • …og andre, mer komplekse henvendelser
 • Daglig overvåkning av klienter med oppfølging og patching gjennom F-Secure og Fortigate/Fortinet
 • Følge opp sikkerhetssystemer tilhørende vårt Office365-system
 • Drift av Vmware Esxi servere
 • Drift av Microsoft-servere, basert på VMWare vSphere
 • Drift av eget Access/SQL-basert fagsystem


For å få til dette, må du ha følgende kvalifikasjoner:

 • Relevant høyere utdannelse på universitets- eller høyskolenivå* 
 • Erfaringer fra prosjekter eller arbeidsliv med lignende eller tilsvarende arbeidsoppgaver
 • God kjennskap til Microsoft-plattformene, hvor du har konkret erfaring med feilsøking
 • Kjennskap til hvordan en database fungerer
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, muntlig og skriftlig 

* Lang og relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse


I tillegg er det en fordel hvis du har:

 • Noe kunnskap om virtualisering av servere, og da særlig VMWare
 • Erfaring med fjernstyring og overvåkning av PC’er og sikkerhetssystemer
 • Konkret erfaring med feilsøking innenfor Microsoft-plattformene
 • Sertifiseringer eller kurs innen relevante teknologier


Vi ønsker at du:

 • Har en serviceinnstilling som gjør de rundt deg trygge på deg som en problemløser
 • Er proaktiv, og tar tak i problemer før de oppstår
 • Har lærevilje, og er entusiastisk i møte med nye teknologier og arbeidsmåter
 • Har gode samarbeidsegenskaper


Kan dette passe for deg?

Da vil vi gjerne høre fra deg! I NA har vi en kunnskapsrik gjeng, og her får du jobbe med mange flinke folk som kan helt andre ting enn deg selv. Vi gleder oss til å ønske nye tilskudd velkomne. Vi går en spennende digitaliseringsreise i møte, og for rett person kan vi tilby gode muligheter til kompetanseøkning og videreutvikling. I tillegg får du blant annet dette; 

 • Lyse, behagelige kontorer, med gode fasiliteter og ca 6 minutter gangavstand fra Lillestrøm stasjon
 • En svært variert arbeidshverdag, hvor du virkelig får innsikt i alle deler av vår virksomhet
 • Fleksible ordninger for arbeidstid, med kjernetid mellom 9 - 14.30, og mulighet for sommertid fra Mai til September
 • Gode muligheter for kompetansehevning gjennom kurs, sertifiseringer eller konferanser
 • Lønn innenfor Statens lønnsregulativ som Rådgiver (kode 1434), Seniorrådgiver (kode 1364), Overingeniør (kode 1087) eller Senioringeniør (kode 1181), lønnsspenn kr 550.000 - 700.000, avhengig av kvalifikasjoner. For særdeles kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes 
 • Medlemskap i Statens Pensjonskasse og gode forsikringsordninger


Sist, men ikke minst...

I NA tror vi at mangfold gir oss flere ben å stå på, bredere perspektiver og dermed evne til å takle utfordringer på en bedre måte. Vi er sikre på at medarbeidere med ulik livserfaring, fagkombinasjoner og perspektiver vil gjøre oss i stand til å finne enda flere gode løsninger på våre oppdrag. Vi oppfordrer derfor alle til å søke jobb uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn. Du er også velkommen til å søke selv om du ikke kan vise til en sammenhengende yrkeskarriere. Våre lokaler er universelt utformet, og vi legger forholdene til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Dine personopplysninger vil bli oppbevart og registrert i henhold til GDPR. Søknad og relevante vedlegg sendes via lenke på denne siden.

Etter søknadsfristen blir det utarbeidet en offentlig søkerliste. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ønsker å bli utelatt fra søkerlisten. Søkeren blir i så fall varslet.


Håper vi hører fra deg!

?Dersom du lurer på noe må du gjerne ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere, Maria Molvær Nesseth (90170114/maria@cruit.no) eller Henning Orre (92267678/henning@cruit.no).

Søknadsfrist: 15/10-2021. 

Norsk Akkreditering
Norsk akkreditering (NA) er et forvaltningsorgan under Nærings- og fiskeridepartementet (NFD). Vårt oppdrag er å sikre internasjonal tillit til norske varer og tjenester. Dette gjør vi ved å vurdere kompetanse og kvalitet på tjenester som utføres av norske virksomheter. Eksempler på slike virksomheter er kalibreringslaboratorier, medisinske laboratorier, virksomheter som inspiserer oppdrettsanlegg for fisk, virksomheter som sertifiserer sveisere mm. 

Det er etablert ett akkrediteringsorgan i hvert land innen EU/EFTA.

NA har utstrakt samarbeid med disse organene, både på faglig og overordnet nivå, og har signert multilaterale avtaler om gjensidig anerkjennelse, både på europeisk nivå (European Accreditation - EA) og internasjonalt nivå (International Laboratory Accreditation - ILAC og International Accreditation Forum - IAF). 

NAs virksomhet er hjemlet i Lov om det frie varebytte i Europa, EØS-vareloven. Etaten har 28 ansatte og holder til i Lillestrøm.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen