Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Drift, Utrulling Og Vedlikehold

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
20.10.2021
Gå til søknadsskjema

Oppdragsbeskrivelse

NRK Mediehåndtering og publisering har et team som drifter NRK sitt “Media Asset Management” (MAM). Teamet har en del oppgaver som venter i «backlog» og trenger hjelp til å ta unna disse i et raskere tempo enn hva som har vært mulig frem til nå. 

 

Innleid konsulent vil inngå som del av Mediehåndtering og publiserings MAM–teamet. Det er ønskelig med høy grad av selvstendighet.

 

Vi legger spesiell vekt på erfaring og personlig egnethet. Det er viktig for oss at kandidaten kan sette seg raskt inn i NRK sin arkitektur slik at de kan se sammenhengen mellom teamets strategiske mål og NRKs overordnede behov.  Oppdraget vil derfor starte med en kort opplæring hos Plattformteamet i NRK. Her blir det gitt en introduksjon til systemer og policyer. Plattformteamet vil også kunne kontaktes for hjelp og være sparringspartner underveis i oppdraget.


Ansvar og oppgaver? 

 I backloggen har vi oppgaver innen: 

 

  • Automatisere utrulling og installasjon av nye Red Hat servere med Puppet
  • Etablere driftsrutiner rundt alle Red Hat servere relatert til tjenesten
  • Fase ut Jenkins server til fordel for Github actions.
  • Oppgaver relatert til Kubernetes kontainer-teknologi.
  • Tjenestens base er Oracle, denne driftes av leverandør, men det vil være en fordel med litt kompetanse på Oracle DB-drift og infrastruktur.
  • Være med i møter med leverandør underveis i planlegging av ulike vedlikeholds-arbeider.
  • Skrive dokumentasjon i Confluence på alle endringer.
  • Tett samarbeid med teamet for å sikre kompetanseoverføring underveis i alle endringer og oppgraderinger som skal utføres. 


Oppstart: Snarest

Varighet: 30.06.2022

Arbeidssted: Oslo, Marienlyst

Omfang: 100%

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen