Vil du være med å utvikle kjernen i vårt unike mobilnett? Da trenger vi deg på laget!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
03.11.2021
Gå til søknadsskjema

Vil du være med å utvikle kjernen i vårt unike mobilnett? Da trenger vi deg på laget!

Som Site infrastructure Specialist blir du en viktig del av Site Infrastructure teamet som har ansvaret for alt tilknyttet drift og vedlikehold av våre basestasjoner, samt etablering, drift og vedlikehold av våre Core siter.

Vi ser etter en Site Infrastructure Specialist som blant annet skal ha overordnet ansvar for teknisk infrastruktur på alle lokasjoner hvor vi har vårt core-utstyr. Core sitene er kjernen i det som sammen med basestasjonene og radiomastene bygges til å bli Norges mest moderne mobilnett.

Inkludert i ansvarsområdet er blant annet:

 • etablering av nye – og videreutvikling av eksisterende core siter
 • drift og vedlikehold av core siter
 • bidra til drift- og vedlikehold av basestasjoner som en del av teamet
 • QA av infrastruktur
 • koordinering og fremdriftsplanlegging
 • å utarbeide kravspesifikasjoner med særlig fokus på infrastruktur og tekniske løsninger
 • prosjektledelse, økonomistyring og rapportering


Du vil være det naturlige kontaktpunktet og bindeleddet mellom ice og leverandører av eksempelvis datasenter, og du vil ha ansvar for kontraktforvaltning – både leiekontrakter på eiendom og avtaler med leverandører. For oss er det en forutsetning at du er nøyaktig og løsningsorientert i arbeidet ditt. Du er en relasjonsbygger som kommuniserer godt skriftlig og muntlig, og som samarbeider godt med andre mennesker.

For å lykkes i stillingen bør du naturligvis ha interesse for teknologi, og god forståelse for – og innsikt i de faktorer som påvirker utstyret på våre core siter.
Vi tror du har et godt utgangspunkt for videre utvikling i stillingen dersom du har teleteknisk bakgrunn, erfaring fra telekom, elektro, datasenter, kringkastingstjenester eller lignende.

For å lykkes i stillingen tror vi også du har:

 • Teknisk utdannelse fra fagskole/høyskole/universitet
 • Erfaring som telecom montør eller tekniker
 • Erfaring med utarbeidelse av kravspesifikasjoner for tekniske installasjoner
 • Erfaring med prosjektledelse og -gjennomføring
 • Økonomisk forståelse og erfaring med budsjetter, rapportering og analyse
 • Erfaring med oppbygging, etablering og drift av 48V likerettersystemer
 • Erfaring med oppbygging av 230V / 400 Volt-systemer for kraft til datasentre og øvrige likerettersystemer i vårt nett


Vi er et fleksibelt team der du kan bli med på å forme stillingen etter erfaringsområder og preferanser.
 

Vi har sagt hva vi ønsker oss – hva kan vi tilby deg?

Vi er fornøyde når du trives på jobb. Vi kan derfor garantere at du blant annet vil oppleve dette hos oss:

 • Vi er veldig opptatt av på utvikling og kreativitet i måten vi løser oppgaver på tvers av organisasjonen
 • Vi har innført Activity-Based Workplace (ABW), med moderne lokaler i Nydalen som gir økt fleksibilitet i hverdagen tilpasset dine behov
 • Stor grad av frihet og korte beslutningsprosesser, med en leder som følger din faglige utvikling tett
 • Felles møteplass og fokus på samarbeid og samvær på tvers av team og avdelinger
 • Fokus på trivsel og samhold gjennom sosiale arrangementer og fremhevning av gode prestasjoner
 • Vi jobber aktivt for å bli Norges beste arbeidsplass

Om arbeidsgiveren

Helt siden vi lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av Norges nye mobilnett har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre det Norske mobilmarkedet til det bedre for deg og alle mobilkunder i Norge.

På fem korte år har vi bygget ut nettet vårt kraftig og vi fortsetter å bygg. Nå har vi bygget Norges nye og moderne mobilnett. Et nett vi har bygget for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger til enda lavere pris.

I tillegg til å bygge eget nett og være Nordens hurtigst voksende mobilselskap fem år på rad, har vi satt Rollover og Rollover Deling på kartet. Vi har presset prisene, lansert Norges eneste gratisabonnement for barn og samtidig blitt kåret til mobilselskapet med den beste kundeservicen flere år på rad.

I år ble vi kåret til Norges 4. beste arbeidsplass i Great Place to Work.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen