Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Søker Scrum Master For Oppdrag I Trondheim

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
22.10.2021
Gå til søknadsskjema

Om oppdraget:

Vi søker nå etter konsulentbistand på heltid i rollen som scrum master / prosessfasilitator. Konsulenten vil inngå i et team bestående av flere scrum master. Konsulenten vil få tildelt flere leveranseteam hvor hen skal fasilitere teamene i møtene som inngår i LeSS rytmen vår. Dette vil si for eksempel produkt backlog refinement, sprint planlegging og retrospektiv.


Konsulenten vil ha ansvar og oppgaver innen følgende områder: 


  1. Fasilitere alle møter som inngår i LeSS rytmen, produkt backlog refinement, sprint planlegging og retrospektiv og eventuelle andre møter.
  2. Overføre kompetanse / lære opp leveranseteamene i scrum.
  3. Støtte og overføre kompetanse til de andre scrum masterne ved behov.


Krav til kompetanse:

  • Konsulenten har minst 3 års erfaring som utøvende scrum master og evner å motivere og engasjere team til måloppnåelse. 
  • Konsulenten har gjerne en bakgrunn som utvikler. 
  • Konsulenten har høy grad av selvledelse og evner å skape en trygg atmosfære. 
  • Konsulenten er en god fasilitator og ambassadør for scrum møter.
  • Konsulenten evner å engasjere team til å lykkes gjennom gode spørsmål, refleksjoner og ansvarliggjøring. 
  • Konsulenten har erfaring med fasilitering av daglige møter, workshops, nedbryting av oppgaver og retrospektive møter.  
  • Konsulenten er god på å se ting andre ikke ser, og bidrar med å fjerne eventuelle hindringer for måloppnåelse. 


Oppstart: 01.12.2021

Varighet: 31.05.2022

Omfang: 100%

Opsjon: 6 måneder forlengelse

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen