Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Utvikler Med Kompetanse På Elixir Og Phoenix

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
22.10.2021
Gå til søknadsskjema

Om oppdraget:

På vegne av en samarbeidspartner søker vi en utvikler for et prosjekt for et av Norges største med-tech selskaper.


Kunden har en datadrevet tilnærming på utviklingen. Ved å måle, slipper de å gjette på hva som virker eller ikke. Trunk-based development med kontinuerlig leveranse hjelper med å få testet hypotesene raskt. Videre jobber kunden etter DevOps og GitOps filosofien.


Til utviklingen av kundens APIer og diverse støtteapplikasjoner trenger de hjelp fra noen som har erfaring med Elixir og Phoenix. Applikasjonene er kontainerbaserte og kjører i skyen.


Ta kontakt dersom du ønsker å bygge et rått produkt med Elixir. Kunden vokser raskt og må ha skalerbarhet og sikkerhet i tankene. Derfor er det et pluss om du har et øye for sikkerhet eller chaos engineering.


Om arbeidsplassen:

Hos kunden vil du jobbe i et team med 7 flinke kollegaer. Kunden sitter i nye og fine lokaler på Majorstua. Her er det innendørs sykkelparkering og dusj, for de som liker å sykle eller løpe til jobb. Delvis remote er OK, men ikke 100%.


Ønsket oppstart: ASAP

Varighet: 6 mnd med opsjon på forlengelse

Stillingsandel: Helst 100%.

Språk: Fordel med norsk

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen