Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Bli med oss å sikre fremtidens mobilnett!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I Eltel er vi stolte av hvordan vi bidrar til å etablere og drifte robuste, moderne telekomnett. Hver dag ser vi betydningen av den jobben vi gjør for kundene våre når vi bygger ut og drifter mobilnett, fibernett og kringkastingsnett, for å nevne noe. Vi er tett på den digitale utviklingen, og for deg som kan og vil, er utviklingsmulighetene mangfoldige hos oss.   

Eltel opererer i et marked som kan bidra til å redusere karbonavtrykket og avfallsvolumet i samfunnet, der elektrifisering og digitalisering vil være kjernen i transformasjonsreisen mot et karbonnøytralt samfunn. Tjenestene våre bidrar til å redusere samfunnets miljøavtrykk, og vi jobber selv med å redusere de direkte miljøkonsekvensene av egen virksomhet. 

Eltel er en ledende nordisk leverandør av felttjenester til telekomnett, og hos oss kan du være med å bygge infrastruktur for fremtiden. Samfunnet er på vei inn i den neste bølgen med digital og teknologisk utvikling, og vår virksomhet gjør dette mulig. Mobile Roll Out er en nyetablert region som vil jobbe nasjonalt med større mobilprosjekter, hvor hovedfokus de kommende årene er utbygging av 5G. Det er utfordrende og spennende prosjekter vi skal i gang med, og i den anledning søker vi etter en forretningsorientert og proaktiv Business Controller som skal støtte dette arbeidet.

Som Business Controller vil du støtte forretningsområdet og ledelsen med rapportering, analyse og oppfølging av økonomiske resultater. Stillingen rapporterer til regionleder, men vil samtidig ha tett faglig samarbeid med Head of Business Controlling og Business Controllere i andre regioner.  Gjennom økonomisk og forretningsmessig rådgivning vil du få muligheten til å videreutvikle prosesser og rutiner rundt budsjett- og prognosearbeid, samt risikohåndtering, porteføljestyring og strategi. Som Business Controller vil du være en del av region Øst sin ledergruppe.

Hovedoppgaver:

 • Støtte og sparringspartner for ledere i linje- og prosjektarbeid
 • Bidra til kommersielle aktiviteter, utarbeide forretningsrelaterte analyser og beslutningsgrunnlag
 • Delta i anbudsarbeid, utvikle kalkyleverktøy ved behov, og kvalitetssikre kalkyler
 • Proaktivt jobbe med lønnsomhetsanalyser & benchmarking på tvers av avdelinger
 • Periodisk og løpende rapportering
 • Være en pådriver for en kontinuerlig forbedringsprosess
 • Bidra til å skape gode resultater ved økt forståelse for økonomi (kremmerånd)
 • Bistå med effektiviseringsprosesser og hvordan måle resultater fra disse


For å lykkes i rollen som vår nye Business Controller, må du ha:

 • Minimum 3-5 års høyere utdanning innen økonomi
 • Gode analytiske evner og forretningsforståelse
 • Minimum 5 års erfaring fra Business Controlling
 • Gode ferdigheter innen bruk av Excel og andre analyseverktøy


I tillegg vil vi ha deg som: Vi søker deg som er selvstendig og strukturert, i tillegg er du forretningsorientert og har en proaktiv holdning. Du trives godt med samarbeid, og vil være en positiv bidragsyter for dette. Du kommuniserer klart og tydelig både internt og eksternt, ønsker å ta ansvar, og presenterer informasjon på en strukturert og nøyaktig måte. Du er opptatt av kvalitet, og vet at tidsfrister i store prosjekter er viktige holdepunkter. Vi ønsker deg som har gode analytiske evner, og som har et helhetlig perspektiv og samtidig klarer å holde fokus på viktige detaljer.

Vi tilbyr: Eltel ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver for dyktige medarbeidere med teft og pågangsmot. Du får muligheten til å bli med på laget til en av Norges ledende teleentreprenører, og bli del av et profesjonelt og nytenkende miljø i et internasjonalt selskap i vekst. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et faglig miljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Vi tror at den beste måten å vokse som selskap, er å inspirere våre ansatte til å arbeide sammen for å oppnå ambisiøse mål.

Søknadsfrist Snarest

For nærmere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med partner i Capus Erling Lampe på telefon 991 60 110. 
 

Om arbeidsgiveren

Eltel er en ledende nordisk leverandør av felttjenester innen telekommunikasjons- og el-nettverk. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som spenner fra vedlikehold- og oppgraderingstjenester til prosjektleveranser. Dette inkluderer design, planlegging, konstruksjon, installasjon og sikring av drift av elektrisitets- og kommunikasjonsnettverk til en bærekraftig og forbundet verden både i dag og for kommende generasjoner. I 2020 omsatte Eltel for 938 mill. euro. Antall ansatte er på nåværende tidspunkt 5 200. Eltel er notert på Nasdaq-børsen I Stockholm.
I Norge er vi ca. 900 ansatte, fordelt på 25 kontorer over hele landet, og i 2020 omsatte selskapet for ca. 2 mrd. kr.
Eltel Networks i Norge er sertifisert iht. ISO 14001 og ISO 9001. Hovedkontoret ligger i Haavard Martinsens vei 30, 0798 Oslo.

Eltel jobber aktivt for likestilling og mot diskriminering. Vi har tro på at ulikhet i kjønn, alder, kulturell bakgrunn, erfaring, funksjonsevne, seksuell orientering og religiøs tro gir oss flere perspektiver som bidrar til å styrke den totale kompetansen vår.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen