Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Noria søker Senior Java utvikler

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Stor etterspørsel, mange spennende prosjekter og ny nasjonal og internasjonal satsnings gjør at vi nå søker flere dyktige folk til våre team i Oslo, Sandefjord og Bergen. Vi er et selskap i vekst og trenger flere positive bidragsytere både sosialt og faglig.


Hos oss kan du være med å designe og utvikle fremtidsrettet løsninger innen Bank, Finans og Forsikring i tett samarbeid med våre kunder. Har du lyst å være med å bygge et av Norges sterkeste fagmiljøer innenfor dette forretningsområdet? I teamet er det en fin blanding av erfarne konsulenter og unge talenter, som kjennetegnes av høy faglig kompetanse og godt samarbeid.


Arbeidsoppgavene vil handle om å skape verdi for kundene våre, med rådgiving, utvikling og vedlikehold. Du vil trolig jobbe både i team og selvstendig, på prosjekter og for kunder som kan være både eksterne og interne.


Vi er et selskap der mennesker er i fokus. Vi er ikke bare opptatt av dine ferdigheter og kunnskaper, men også deg som person og alle dine egenskaper. For hos oss håper vi du vil være lenge og bidra til at vi utvikler oss som selskap og medarbeidere.


Bakgrunn og formell kompetanse

 • 5 års erfaring, gjerne mer, avhengig av person, prosjekter, erfaringer mm.
 • Teknisk kompetanse, hands-on bakgrunn; Fullstack, backend, frontend.
 • God kunnskap om Java og Javascript, og gjerne erfaring med Vue, webpack, RPG, C++ og andre utviklings språk.
 • Kunnskap om domener, arkitektur, og modulbasert utvikling
 • Erfaring med smidig arbeidsmetode og arbeidsverktøy som: React, REST, Jersey, Spring, Jira, Confluence.
 • Gjerne ScrumMaster.
 • Erfaring fra Bank og forsikring er en fordel, og fra konsulentbransjen enda bedre.
 • Norsk flytende, muntlig og skriftlig.


Personlig kompetanse

 • Nysgjerrig på folk og fag, utvikling, trender og kundene.
 • Liker å jobbe med team, interessert i mennesker og samhandling.
 • Inspireres av å være en del av et lite, nært miljø, men som konsulent.
 • Pålitelig, sosial, liker deling av kompetanse.
 • Er selvstendig med evne til å samarbeide godt på tvers av nivå og forretningsområder.
 • Tør å utfordre ved å tenke nytt. Har stor gjennomføringskraft og driv for å være med å bygge, internt og for kundene våre.

 

Ansvarsområde

Være med på en spennende reise sammen med kundene våre innen bank og forsikring, kapital og finans markedet. Bidra til videreutvikling og vekst i et utviklingsteam med dyktige konsulenter.

 • Jobbe hos kunder som utvikler
 • Være bindeledd mellom utvikling og forretning hos kunde
 • Følge opp kundene, skape tillit og forstå deres behov nå og fremover
 • Bistå med rekruttering
 • Bistå til faglig utvikling av teamets kompetanse
 • Samarbeide med et in-house utviklingsmiljø


Arbeidsmiljø

Miljø og trivsel er viktig for oss og vi gjør det vi kan for at våre ansatte skal trives. For oss er langsiktighet veldig viktig og blir du ansatt hos oss er det fordi vi ønsker å satse på deg og at du skal bli hos oss i mange år.


Kontakt

Ta gjerne kontakt med eller send CV til oss i Cruit for en uforpliktende samtale om denne muligheten.

Stig Aulid - Tlf 915 16 107 - stig@cruit.no

Arve Nøstdahl - Tlf 901 71 625 - arve@cruit.no


Om Noria

Vi har kontorer i Oslo sentrum, Sandefjord og Bergen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen