Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

IT- Driftskonsulent med interesse for programmering

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
06.11.2021
Gå til søknadsskjema

Vår kunde ser etter deg som har drevet med hobbykoding! Har du jobbet i innen IT drift eller support, kanskje vært innom Linux og lekt deg med koding på siden? Da passer denne stillingen midt i blinken!

Informasjon om stillingen

Vi i Academic Work i samarbeid med vår kunde ser etter deg som kommer fra et Linux-miljø og som har noe kjennskap til objektorientert programmering, gjerne Javascript. Det forventes ikke at du er utdannet utvikler, men at du kanskje har prøvd deg litt på egenhånd! Det er svært godt tilrettelagt for opplæring og du vil få veldig gode forutsetninger for å lykkes i rollen din.

Det har nylig blitt opprettet et område for kundens markedsplattform og dette området skal jobbe tett sammen med forretning og kundene. Målet er å videreutvikle markedsplattformen og dets innhold for å møte kundenes behov. Du vil være en del av et av to team som i dag består av 8 personer. Her vil du komme inn i et team med mye forskjellig erfaring de består av utviklere, produkteiere, systemforvaltere og testledere i dag og jobber med Adobe Campaign som hovedverktøy.

Hva tilbys du i stillingen ?

  • Bratt læringskurve og god opplæring.
  • Et miljø med fokus på åpenhet, arbeidsglede, psykologisk trygghet og sosiale initiativ.
  • Kompetansedeling i Norges største miljø for Adobe plattformen.


Kunden har et splitter nytt treningsrom, sykkelparkering i kjelleren, lyse fine lokaler midt i sentrum, med shuffleboards og ping pong. Vi tror ikke du velger bare på grunn av denne listen, men det er greit å få frem at kunden er konkurransedyktige, også på lønn!

Utover det har man også vent oss til den nye hverdagen og fleksibliteten som kommer med det, selv om teamet ditt foretrekker å komme på kontoret.

Hvordan blir hverdagen din?

Teamet jobber med å skreddersy Adobe Campaign for brukerne, som er kampanjebyggere hos kunden. Kampanjene kjøres via crm-system, mail, sms og/eller banners dette kjøres via en rekke kanaler hos kunden. I tillegg har teamet ansvar for utvikling/vedlikehold av noen api’er som brukes for å hente og oppdatere relevante initiativer i Java platformen.

Hvem er du?

Du har gjerne en bakgrunn fra IT- drift eller support med kjennskap til Linux og on-prem miljøer. Samtidig må du ha nysgjerrighet for programmering og scripting.

  • Har du nylig tatt fagbrev og kjenner deg igjen i teknologiene oppfordres du til å søke
  • Vi vil vektlegge erfaring med Linux, Javascript, SQL og Databaser
  • Du snakker og skriver flytende norsk
  • Du er løsningsorientert, samarbeidsvillig og fleksibel

Annen informasjon

  • Oppstart: Januar 2022
  • Søknadsfrist: 6.11.2022
  • Ansettelsesform: Bemanning, du blir fast ansatt i Academic Work som konsulent


Vi ser frem til å gi mer informasjon om vår kunde når du tar kontakt med oss. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Anders Myhrvold om det skulle være noen spørsmål relatert til stillingen!

Informasjon om bedriften

Vi i Academic Work jobber med bemanning og rekruttering av young professionals – personer som er i starten av sin karriere eller som ønsker å bytte karrierevei. Young professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på. Vi er et internasjonalt selskap med over 20 års erfaring. Hittil har vi hjulpet over 150.000 personer i jobb, og bare i Norge tilbyr vi over 1.500 karrieremuligheter i året.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen