Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du lurt på hvordan oddsen på Jakob Ingebritsens OL gull ble satt?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe innenfor det nyeste av teknologi og programvareutvikling? Er du i starten av din karriere innenfor utvikling? Vi i Sportradar søker Javautviklere til fremtidens løsninger i sports- media og bettingindustrien. I ditt nye team: Vanguard, jobber vi mot monitorering av odds. Det er et komplekst domene med et stort krav til presisjon på tid og sikkerhet.

Informasjon om stillingen

Som Javautvikler vil du delta i å utvikle kjernesystemene til Sportradars tjenester. Du kommer til å bli med i Vanguard, som er et backend-team basert i Oslo. Teamet omfatter løsninger innen innsamling og aggregering av data, generering av sannsynligheter, levering av data til kunder og avansert overvåkning av våre tjenester. Vi er en fleksibel og internasjonal bedrift, hvor englesk i stor grad er arbeidsspråket.

Jan vil være din mentor i team Vanguard, og vil gjøre deg kjent med domenet og hjelpe deg i progresjonen over lengre tid. Dette sier han om å jobbe teamet:

"First off, I think the team has a good chemistry, we communicate easily and we help each other out. On the technology side, I think that the work is interesting and we get exposed to a lot of different technologies and problem areas. This could be everything from resiliency, message queues, security, ci-cd pipelines, elastic search etc. and anyone can learn about and work on these things. I also feel like we are able to avoid siloing of knowledge about our services by letting all developers work on all services."

Hos oss vil du kunne delta i systemarkitekturens design, utvikling, integreringstesting og validering. Du får stor grad av frihet og ansvar med støtte fra våre mest erfarne utviklere og systemarkitekter. Vårt miljø beskrives som inspirerende, og du får frie tøyler til å være kreativ og vil i stor grad styre din egen hverdag.

Vi tilbyr

 • Tilpasset opplæringsplan
 • Kontinuerlig e-learning for å opprettholde og utvikle kompetansenivået
 • Jobbe med state-of-the-art utstyr for å løse våre teknologiske utfordringer
 • To timer i uken hvor du kan drive med dine egne prosjekter
 • Et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø med mange sosiale aktiviteter som: dart- og bordtennisturnering, ski- og løpeturer, eller hackathons, hjemmebrygging og dataspill!


Typiske utfordringer vi jobber med i Vanguard

Det er stor variasjon i oppgavene til teamet, som gjør at vi sjelden jobber med det samme fra dag til dag. Det er både svært komplekse problemstillinger og enklere løsninger om hverandre. Vi parkoder, har daglige standups og et godt samarbeid i en internasjonal fullstack avdeling. Du vil få være med å produsere noe helt fra du begynner sammen med oss, samtidig som vi gjør deg kjent med domenet.

 • Utvikling av en Betradar- Portal internt i Sportradar
 • Utvikling av autentiseringsløsninger og advarselssystemer
 • Utvikling av løsninger rettet mot overvåkning av odds
 • Opprettholde eksisterende Java-programmer, i tillegg til feilsøking og utvikling av nye funksjoner

Vi søker deg som

 • Har utdanning innenfor programvareutvikling eller annen relevant utdannelse
 • Har god kjennskap til Java
 • Har en stor interesse for moderne Software-utvikling
 • Er du kjent med Microservices er det en ekstra fordel
 • Må kunne kommunisere flytende på engelsk


Teknologier og verktøy vi bruker er f.eks. Java, Kubernetes, AWS Elasticache, ElasticSearch, RabbitMQ, Helix/Zookeeper, Spring, Microservices, CI/CD++, men alt dette behøver du ikke kunne. Vi jobber nemlig med kontinuerlig utvikling av våre ansattes kompetanse!

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Løpende selektering
 • Oppstart: Fleksibelt, etter avtale
 • Omfang: Heltid, du blir fast ansatt hos Sportradar
 • Arbeidssted: Schweigaards gate 10, 0185 Oslo
 • Arbeidstid: 08:00-16:00, kjernetid fra 09:00-15:00


Denne rekrutteringsprosessen er utført i samarbeid med Academic Work. Ta kontakt med Anders Myhrvold i Academic Work for spørsmål.

Informasjon om bedriften

Sportradar har en unik posisjon i sports, media- og betting industrien. Fra starten på NTNU i år 2000, har vi vokst til verdens ledende leverandør av sportsdata og digitalt innhold til media, forbund og spillselskap. Vi lever av å skape glede ved å distribuere idrettsprestasjoner i sanntid.

I Norge er vi mer enn 160 utviklere og annet teknisk personell. Vi har ansatte fra mer enn 20 forskjellige land og samarbeider tett med andre kontorer i Europa, Asia og USA.

Vi har moderne lokaler sentralt i Trondheim og Oslo, og har også lagt til rette for hjemmekontor når det er hensiktsmessig.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen