Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Orkla Confectionery & Snacks Norge ser etter en forretningsorientert IT Manager

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være en strategisk rådgiver innen IT for et av Nordens største merkevareselskaper? Har du god forretningsforståelse, setter retning og har fokus på kontinuerlig forbedring? Da kan det være deg vi søker som IT Manager for Orkla Confectionery & Snacks Norge (OCSN).

Stillingen rapporterer til CFO og holder til på hovedkontoret i Oslo. Som IT Manager vil du jobbe tett opp mot de ulike delene av vår verdikjede, samt inn mot Orkla’s sentrale IT-avdeling (Orkla IT). Du skal være en pådriver til hvordan IT kan brukes til å optimalisere driften gjennom hele verdikjeden, og du vil bli en rådgiver for teknologiske veivalg i OCSN. Som IT Manager vil du i stor grad styre din egen arbeidshverdag, og du vil ha et stort mulighetsrom for både faglig og personlig utvikling.

Arbeidsoppgaver:

 • Sette langsiktig strategisk retning for OCSN innen IT og påse implementeringen av denne strategien
 • Utvikle, eie og følge opp selskapets forvaltningsmodell for IT-systemer og data
 • Rådgiver og sparringspartner for organisasjonen i strategiske IT-relaterte spørsmål
 • Særskilt ansvar for å støtte Supply Chain (fabrikkene) på deres digitaliseringsreise
 • Personalansvar for IT-koordinator
 • Bidra til at selskapet kapitaliserer på eksisterende data og systemer
 • Budsjettansvar og kostnadsoppfølging for IT-kostnader og IT-investeringer
 • Oppfølging inn mot Orkla IT og tredjepartsleverandører
 • Prosjektledelse og/eller prosjektdeltakelse i IT-relaterte prosjekter
 • Deltaker på relevante IT-fora i Orkla


Kvalifikasjoner:

 • Mastergrad innen økonomi/informasjonsteknologi. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • Minimum 5 års relevant erfaring
 • Det er ønskelig med erfaring og kjennskap til ERP (gjerne SAP) og Microsoft-programmer (gjerne Power BI)


Personlige egenskaper: Den ideelle kandidaten har god forretningsforståelse i kombinasjon med god teknisk innsikt og interesse. Du arbeider proaktivt, er forbedringsorientert og evner å drive prosesser fremover. Du har gode kommunikasjon – og samarbeidsevner, og er serviceinnstilt og løsningsorientert. Gjerne ledererfaring.

Vi tilbyr: Vi kan tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver og svært gode karrieremuligheter i ett av Norges største og mest spennende internasjonale konsern. Hos oss vil du ha en rolle der du får store muligheter for å utvikle deg både faglig og personlig i et sosialt, kompetent og engasjert arbeidsmiljø. Arbeidssted er ved Orklas hovedkontor på Skøyen i Oslo. Her er vi 900 ansatte i Orkla-konsernet samlet i vårt nye og moderne bygg sentralt ved togstasjonen. Vi har kantine, treningssenter, frisørsalong og ansattbutikk. Konkurransedyktige betingelser.

Våre verdier er: Modig – Inspirerende – Til å stole på

Orkla – A Home to Grow Orkla er et unikt merkevareselskap med et sterkt fotavtrykk i Norden, og Europa. I Orkla får man jobbe med sterke lokale merkevarer i et voksende internasjonalt konsern, noe som gir våre ansatte muligheten til å virkelig gjøre en forskjell og se resultatet av deres arbeid. I Orkla tenker vi globalt, samtidig som vi er opptatt av å utvikle lokale løsninger som imøtekommer kundens og forbrukers behov.

 

Om arbeidsgiveren

Orkla Confectionery & Snacks Norge ble etablert i 2013 og var en sammenslåing av de tidligere selskapene Nidar, KiMs og Sætre. Vi er den største leverandøren av produkter til kos og glede i det norske markedet. Du møter oftest Nidar, KiMs eller Sætre som avsender på de fleste av våre produkter. I tillegg har vi en rekke andre merker som f.eks. Doc, IFA, Stratos, Smash!, Troika, Nidar Favoritter, Polly, Bixit, Cheez, Safari, Kornmo og Cafe Bakeriet for å nevne noen. Vi distribuerer også snacksprodukter for PepsiCo på det norske markedet.

Vi skal være markedsleder innen godterier, kjeks og snacks og tilgrensende produkter. Med kjente merker og de beste smakene skal vi begeistre og glede det norske folk. Vi skal skape lønnsom vekst ved å utvikle attraktive produkter i og på tvers av kategoriene. Vår unike forbrukerinnsikt, kategoriforståelse, innovasjonsevne og salgskraft gjør oss til handelens foretrukne partner. Med en konkurransedyktig verdikjede og nærhet til det norske markedet skaper vi verdi for oss selv og for våre eiere.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen