Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du lyst til å være med å utvikle morgendagens løsninger for den mest moderne og største Convention Village i Europa?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Melsomvik
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Oslofjord søker deg som ønsker nye utfordringer, og som kan bidra til å utvikle stabile og fremtidsrettede løsninger for å møte våre kunders og gjesters behov.

Er du den vi søker, så tilbyr vi et arbeidsmiljø med tilgang på høy faglig kompetanse og mye glede. Avdelingen du jobber i har store ambisjoner, og det gis mulighet for personlig og faglig utvikling der tilgang på ny og fremtidsrettet teknologi ligger foran deg. Oslofjord har et driv og ønske om å ligge i forkant, og vil bidra til å sette Europas største Convention Village på kartet.

Våre hovedoppgaver er knyttet til å drive modernisering og automatisering av våre gjesters og kunders behov. Vi ønsker å bygge integrerte løsninger som imponerer, men som også leverer enestående kundeopplevelser, og trenger derfor deg som motiveres av å bygge moderne løsninger som kan levere på dette.

Hos oss får du jobbe med moderne rammeverk og containerteknologi, uavhengig om du foretrekker Java eller .NET Core som plattform.
 
Ansvarsområder:  

 • Utvikle produkter og tjenester for en landsby designet for events
 • Utvikle systemintegrasjoner, hvor målsetningen er automasjon av kundeopplevelsen i hotell, konferanse og rundt måltidene
 • Forvalte eksisterende løsninger og funksjonalitet
 • Bidra med din kunnskap til å videreutvikle en sikker og skalerbar arkitektur


Kvalifikasjoner:  

 • Bachelor innen IT (dokumentert arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning)
 • Meget gode analytiske egenskaper


Kompetanse:  

 • Erfaren i minst ett av de store programmeringsspråkene som C# og Java, eller minst ett moderne språk som Golang eller Python
 • Erfaren i minst ett moderne frontend-rammeverk (Vue, React, etc)


Kompetanse vi kan tilføre deg:  

 • Erfaring med microservices og containerbasert arkitektur (Docker, Kubernetes)
 • Erfaring med å designe stabile API’er både internt og offentlig (REST, GraphQL)
 • Erfaring med eventbasert arkitektur (RabbitMQ, Kafka, etc)

 
Personlige egenskaper:
  

 • Du er en positiv person som gjerne utfordrer etablerte sannheter og deler din kunnskap med andre
 • Du er sulten og er lidenskapelig opptatt av å levere kode av meget god kvalitet og struktur
 • Du ferdigstiller og forstår betydning/viktigheten av å skape fremdrift
 • Du trives og drives av ny teknologi der nysgjerrigheten skaper tanker, idéer og forslag til konsepter som du gjerne snakker om og får realisert
 • Du er fleksibel i din hverdag og forstår at kunders behov kan endres og prioritering kan derfor til tider endres


Vi tilbyr:  

 • Muligheten til å være med å utvikle for Europas mest ekspansive destinasjonsprosjekter, for forretningsmarkedet
 • Store faglige utfordringer, og dedikert tid til faglig egenutvikling
 • Store påvirkningsmuligheter i en flat organisasjon


Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i?Capus, Arne H. Underdal-Loktu?på?tlf: 91 13 14 14/e-post:? arne.loktu@capus.no eller Rekrutteringsassistent Polina Hermandsen på tlf: 93 80 74 57/e-post: polina.hermandsen@capus.no 
 

Om arbeidsgiveren

Oslofjord Convention Center er Europas største convention village og ligger idyllisk til i Melsomvik i Sandefjord kommune i Vestfold og Telemark. En unik destinasjon hvor du finner alt på ett sted – en lekegrind for de som planlegger arrangement! Her finnes alt fra konferansehotell, suiteleiligheter og små sjarmerende hytter ved vannkanten, til toppmoderne idrettsanlegg av internasjonal standard, konferansehall med 6 800 sitteplasser og fantastiske uteområder med egen badestrand og marina. Kort oppsummert er vi Europas viktigste møteplass for fellesskap og fantastiske opplevelser!

Oslofjord har som ambisjon å bli en av Europas ledende arrangementsdestinasjoner. De kommende årene skal vi gjennom en ambisiøs vekstfase hvor aktivitetsnivået skal mangedobles, og du skal få være med på å utvikle spennende arrangementer og konsepter. Vi søker nå en Utvikler til Oslofjord Convention Center’s IT-avdeling!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen