Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Digital markedsfører - Gjør karriere innenfor marketing i raskt voksende gründerselskap!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Synes du det er gøy å lære, lytte og utfordre deg selv? Vil du være med på å styrke tilbudet for opplevelser og bidra til at relasjoner mellom mennesker blir sterkere? Perfekt!

Informasjon om stillingen

Youwish.no er i sterk vekst og akkurat nå søker vi etter en digital markedsfører som vil være med på å ta selskapet til nye høyder. I YouWish vil du få ansvar, muligheten til å påvirke, skape resultater og utvikle deg som markedsfører.

Du vil være en viktig del av arbeidet med å utvikle markedet for opplevelser og ikke minst bidra til å styrke relasjoner mellom mennesker som opplever nye ting sammen. Du vil jobbe tett sammen med et kompetent og fremoverlent team. Du vil også få en egen mentor som vil jobbe for at du skal utvikle deg og bli en mester innenfor markedsføring. Vi ser etter deg med ambisjon om å utvikle deg og som evner å organisere arbeidet ditt og drive det frem selvstendig.

Hvorfor skal du velge å jobbe i YouWish

 • Store muligheter videre for roller som Head of marketing og CMO
 • Et selskap i stor vekst og ledende i sitt marked
 • Mulighet til å jobbe bredt med digital markedsføring

Arbeidsoppgaver

 • Planlegge, vedlikeholde og justere Adwords og facebook kampanjer.
 • Planlegge, vedlikeholde og justere SEO artikler og kategorier.
 • Planlegge, publisere og justere innlegg på sosiale medieplattformer, samt kommunisere med følgere.
 • Planlegge, vedlikeholde og justere email sekvenser.
 • Planlegge og publisere nyhetsbrev.
 • Planlegge og kommunisere med partnere om konkurranser.
 • Planlegge og samarbeide med affiliates.
 • Planlegge influencer-kampanjer, aktiviteter og kommunisere med arrangører.
 • Planlegge markedskampanjer, aktiviteter og samarbeide med designer.
 • Planlegge og utføre markedsundersøkelser.

Vi søker deg som

 • Har stor interesse for faget og gjerne bruker din fritid på å lære noe nytt
 • Gjerne har utdannelse innenfor markedsføring/digital markedsføring eller lignende
 • Gjerne har erfaring med lignende arbeidsoppgaver
 • Har meget gode skriftlige kommunikasjonsevner
 • Snakker og skriver flytende norsk


Som person liker du å utfordre deg selv, og søker stadig ny kompetanse. Du er i konstant driv fremover og du elsker å teste, justere og optimalisere kampanjer. Vi ser også for oss at du er en kreativ sjel med høyt løsningsfokus.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid, dette er en fast stilling i YouWish.no
 • Søknadsfrist: Snarest, vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen blir tatt ned når vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Youwish.no har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Skriv en søknad hvor du vektlegger hvem du er, hvordan du er som person, hvilken relevant erfaring du har, hvilke egenskaper som gjør deg perfekt for denne stillingen, hva som driver deg, og hvorfor du vil jobbe i YouWish.no.

Informasjon om bedriften

YouWish.no er et unikt netthandelskonsept i Norge. YouWish.no ble grundet i 2012 og tilbyr Norges bredeste utvalg av gavekort på opplevelser i samarbeid med landets beste arrangører. Vi har siden oppstart investert og videreutviklet vår egen netthandelsplattform, noe som gir oss muligheten til å skreddersy kundereisen, videreutvikle konseptet, imøtekomme trender og tilpasse oss våre kunders skiftende behov.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen