Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du vår nye løsningsarkitekt som vil bidra med å modernisere IT-landskapet i Telia Norge?

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.02.2022
Gå til søknadsskjema

Vi leter nå etter en Løsningsarkitekt som vil ta del i vår reise om å modernisere IT-landskapet i Telia Norge. Brenner du for IT arkitektur, design og komplekse løsninger, er du kanskje den vi leter etter!


Du får muligheten til å jobbe med ende-til-ende løsninger og samarbeide med arkitekter på tvers av alle Telia-land. Vi er i ferd med å transformere IT-landskapet og introduserer nye måter å utvikle og tenke IT og virksomhet i en kompleks og skiftende bransje. Ved bruk av moderne arkitekturprinsipper, prosessforbedringer, "API-first" tilnærming bryter vi ned siloer, forenkler systemer og moderniserer IT i Telia.


 • Rollen innebærer blant annet:
 • Analyse og utforming av IT-løsninger
 • Designe og lede transformasjonen i Telias IT-landskap
 • Kravstille og prioritere sammen med virksomheten og sentrale aktører
 • Veiledning og støtte for agile team, slik at løsningene er skalerbare, vedlikeholdbare og følger den definerte målarkitekturen
 • Utvikle planer sammen med team i de forskjellige landene


Du vil jobbe tett med flere områder i Telia som inkluderer IT-arkitekter, utviklere og forretningspartnere for å lede og koordinere de tekniske og forretningsmessige diskusjonene og for å drive fremtidig arkitekturretning på tvers av flere team eller komplekse produktlinjer. Derfor er det viktig for oss at du har gode kommunikasjonsevner og at du liker å samarbeide med andre team og virksomheter. Du viser integritet og positivitet, du er ikke redd for å utfordre våre måter å jobbe på og du er klar til å gjennomføre endring.


Dette kan du:

 • Bachelor- eller mastergrad i informatikk eller annen relevant utdanning
 • 5+ års solid erfaring innen programvarearkitektur og programvareutvikling
 • Erfaring med moderne arkitekturrammer som for eksempel TOGAF
 • Erfaring med dokumentering og modellering av IT-løsninger
 • Erfaring med agile metoder og rammeverk
 • Gode ferdigheter både i skriftlig og muntlig engelsk
 • Må kunne sikkerhetsklareres


Det er et pluss om du også har:

 • Erfaring med storskala-IT
 • Solid erfaring innen moderne IT-arkitektur og utviklingstemaer
 • Erfaring fra Telecom bransjen
 • Erfaring med SAFe


Telia vil gi deg verktøyene og støtten du trenger for å utvikle deg både faglig og personlig - i et felleskap. Vi kan tilby deg din neste store mulighet i et kreativt, motiverende og uformelt selskap som holder til i et av Nordens smarteste og mest bærekraftige kontorbygg på Økern i Oslo. Vi respekterer og verdsetter mangfold hos mennesker, hvor alle har frihet til å være seg selv med like muligheter. I tillegg til et attraktivt og inkluderende arbeidsmiljø, jobber vi fleksibelt og kan tilby et bredt spekter med ansattgoder.


Høres dette ut som noe for deg, ikke nøl med å melde din interesse! Det holder å sende inn din CV.


Hvis du vil vite mer om jobben, ta gjerne kontakt med rådgivere i Cruit:

Arve Nøstdahl, arve@cruit.no, tlf 901 71 625

Stig Aulid, stig@cruit.no, tlf 915 16 107


Telia AS

Welcome to Telia - Home to your next big opportunity!


Everything we do is about bringing the world closer through technology. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world’s most connected regions. We’re empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen