Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Lyst til å utvikle deg selv i Europas ledende software-hus?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en utvikler på jakt etter neste trinn på karrierestigen? Du har nå muligheten til å bli en del av Visma. Visma AutoPay er Vismas eget fintech selskap som nå utvider utvikleravdelingen og ønsker å snakke med deg som er en motivert og dyktig utvikler!

Informasjon om stillingen

Hvorfor jobbe i Visma?

Du får bli del av et høyt kompetent utviklermiljø hvor det blir lagt til rette for din personlige og din karrieres utvikling. Arbeidsmiljøet er så bra at de fleste som begynner i Visma blir værende til de legger tastaturet på hyllen. Selvfølgelig tilbys du svært konkurransedyktige betingelser, forsikringer og pensjon. Ditt arbeidssted vil være opp til deg, enten moderne, flotte lokaler sentralt i Oslo eller hjemme hos deg selv. Forhåpentligvis ønsker du å bli enda bedre som utvikler, da får du selvsagt relevante kurs, sertifiseringer og tilrettelagt kompetanseheving dekket. Om det ikke skulle være nok får du også tilgang på ferieleiligheter i Marbella og Chamonix.

I tillegg til å gjøre livet enklere for bedrifter i alle størrelser og bransjer får du være del av et selskap som bryr seg om samfunnet og er et foregangsfirma innen inkludering, miljøansvar og utdanning.

For å kunne bli den heldige bør du blant annet

  • Ha minimum 1 års erfaring med Java Enterprise og/eller Angular
  • Ha fullført relevant høyere utdanning
  • Kunne kommunisere på engelsk


Jeg vet at du som leser denne er ettertraktet og opptatt. Vil du vite mer uforpliktende, ta kontakt med meg her: henrik.tufte@academicwork.no eller trykk på "Søk her!".Visma AutoPay er Vismas FinTech selskap. AutoPay er en skybasert løsning for bankintegrasjoner som automatiserer og effektiviserer betalingsflyten. AutoPay eliminerer manuelle rutiner knyttet til å sende og motta elektroniske betalinger, og skaper i stedet en strømlinjeformet arbeidsflyt direkte i løsningen.

Visma er en ledende leverandør av virksomhetskritisk programvare for et mer effektivt og fleksibelt samfunn. Vi forbedrer folks hverdag ved å forenkle og automatisere arbeidet til selskaper og organisasjoner i alle størrelser. Med 14.500 ansatte, over 1.000.000 private og offentlige kunder over hele Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika, og en nettoinntekt på EUR 1.741 millioner i 2020, er vi forpliktet til å gjøre morgendagen bedre enn i dag. Besøk oss på Visma.no.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen