Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du være med på et teknologieventyr? Cyviz søker Business Developer!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du en genuin interesse for teknologi og trigges av å se hvilken nytte det skaper i samfunnet? Er du i tillegg relasjonsskapende og evner å sette deg inn i mer komplekse salgsprosesser? Da kan dette være muligheten for deg!

Informasjon om stillingen

Cyviz er et norsk, børsnotert teknologiselskap med store globale ambisjoner. Cyviz utvikler og tilbyr tekniske løsninger innenfor visualisering, samarbeid, operasjonssentre og møterom med høy ytelse. Som en ledende utfordrer i bransjen har de utviklet strategiske samarbeid med selskaper som operer innen fornybar energi, maritim sektor, og teknologi. Dette gjør at Cyviz blant annet jobber tett med selskaper som Microsoft og Accenture.

Cyviz vokser og vil derfor styrke salgsteamet i Norge med en Business Sales Developer som skal bidra til å styrke deres markedsposisjon. Dette er en rolle som vil være avgjørende for selskapets videre vekst. Det er viktig at du trives i dialog med høyt kompetente mennesker og ledere i store organisasjoner. I tillegg er du viktig at du er tålmodig og profesjonell i din tilnærming, og har erfaring fra løsningssalg.

Hvorfor jobbe i Cyviz?

 • Bli med på en reise i et hurtigvoksende selskap med høye ambisjoner
 • Lære av en av bransjens sterkeste miljøer med globalt nedslagsfelt
 • Du får vokse med selskapet og utvikle deg og din kompetanse
 • En kultur som oppnår det uoppnåelige
 • Innsats vil bli godt belønnet
 • Fleksibel arbeidstid

Arbeidsoppgaver

Som Business Developer vil du ha ansvaret for å bidra til vekstreisen til selskapet, med fokus på Østlandet i første omgang. I tillegg vil blant annet ha ansvaret for å:

 • Posisjonere og etablere kontakt med de større selskapene i utvalgte bransjer i Norge hvor målet er å selge Cyviz løsninger og kompetanse.
 • Etablere og bygge sterke relasjoner til nåværende kunder Cyviz har i Østlandsregionen hvor du ser det er mulighet for nysalg.
 • Jobbe tett med kollegaer som kan bidra til at Cyviz vinner enhver salgsprosess.

Vi søker deg som

 • Har fullført en Bachelor innenfor salg, markedsføring, business e.l
 • Drives av gode kundedialoger og trives i møte med kunder
 • Har erfaring fra løsningssalg, eller mere komplekse salgsprosesser
 • Med fordel har en god forståelse for IT bransjen
 • Har svært gode kommunikasjonsferdigheter, muntlig og skriftlig på norsk og engelsk


Rollen som Business Sales Developer passer deg som tar initiativ til å drive egne aktiviteter og arbeidsoppgaver fremover og som tar tak i forbedringspotensial du ser er nødvendig for å lykkes både individuelt og som team. Det er i tillegg viktig at du er iherdig og evner å jobbe med lengre prosesser. Vi ser også at du har pondus og er uredd i dialog med potensielle kunder. Høres dette ut som deg? Vi gleder oss til å motta din søknad!

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Snarest
 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, fast ansettelse hos Cyviz


Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Cyviz. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Vær oppmerksom på at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner riktig kandidat, så vi anbefaler at du søker omgående.

Informasjon om bedriften

Cyviz ble startet i Stavanger i 1998 og har blitt en global teknologileverandør for avanserte konferanserom, kontrollrom og opplevelsessentre. Cyviz er et av de raskest voksende teknologiselskapene som opererer gjennom 18 opplevelsessentre over hele verden, inkludert 7 partnerutstillingslokaler. Vi er en global strategisk partner for krevende kommando- og kontroll- og samarbeidsbehov med mer enn 600 offentlige organer og store virksomheter som kunder Cyviz er notert på Euronext Growth på Oslo Børs siden 2020.

Med riktig teknologi tror vi at ledere fra alle bransjer kan utnytte kraften i digitalt samarbeid for å holde ansatte motiverte, fornøyde og produktive.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen