Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du bli Azure spesialist og jobbe som konsulent i fremadstormende selskap?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

iBiz Solutions jobber bare med Microsoft sine plattformer og verktøy og har bygget opp en unik spesialistkompetanse innenfor systemintegrasjon. Vårt lange og sterke samarbeid med Microsoft gjør at vi alltid ligger i forkant av hva som gjelder av tekniske løsninger og kan tilby våre kunder unike og spesifikke integrasjonsløsninger. Nå skal teamet utvides og din mulighet er her!

Informasjon om stillingen

Vi søker deg som har:

 • Arbeidserfaring innen .Net eller Java
 • Gjerne erfaring med integrasjoner
 • Høyere utdannelse fortrinnsvis innenfor IT
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk


Det viktigste er at du er riktig person som brenner for konsulentlivet - integrasjoner og kundekontakt. Du må være en person som lett skaper relasjoner til andre mennesker, er selvgående og drives fremover av å levere de beste resultatene for kunden.

Det er også fint om du har erfaring med:

 • BizTalk
 • Azure

Arbeidsoppgavene vil være:

 • Være involvert i ulike prosjekter hos iBiz sine kunder og jobbe med utvikling av integrasjonsløsninger i nært samarbeid med andre integrasjonskonsulenter, løsningsarkitekter og prosjektledere
 • På sikt bli en ekspert innenfor BizTalk og Azure og være en viktig bidragsyter til at iBiz når sin visjon om å bli et forbilde innenfor systemintegrasjoner i Norge og Sverige

iBiz Solutions tilbyr:

 • Sertifiseringer i .NET og Azure
 • Økonomisk kompensasjon for sertifiseringer
 • Sikker arbeidsplass i et vekstfirma med sterkt fokus på ansatte og kompetanse
 • Få jobbe med markedets nyeste teknologier
 • God karrierevei til Senior Integrasjonskonsulent, Prosjekt Manager eller lignende
 • Transparente ledere
 • Hver fredag er det felles lunsj og faglig påfyll
 • God balanse mellom jobb og privatliv

Annen informasjon:

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale
 • Arbeidssted: Oslo
 • Søknadsfrist: Snarest


Du vil bli fast ansatt hos iBiz Solutions, men rekrutteringen holdes av Academic Work. Alle henvendelser angående denne jobben skal gå via Academic Work, ta gjerne kontakt med rekrutteringsansvarlig Henrik Tufte; Academic Work dersom du har spørsmål til stillingen.

Om arbeidsgiveren:

iBiz Solutions er Nordens ledende spesialist innen systemintegrasjon. iBiz Solutions er en del av Visolit Group, som er din partner for skytjenester og digital transformasjon i det nordiske markedet. Visolit har en bred portefølje av skybaserte omfattende tjenester, konsulenttjenester, sikkerhets- og integreringsløsninger. iBizs historie begynte i 2008, da to erfarne konsulenter så et behov for utvikling. De ønsket å jobbe mer grundig med integrasjoner og gi området mer plass.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen