Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du en gladlaks som liker å plaske rundt i spennende UX prosjekter? Giant Leap søker UX/UI Lead!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
06.02.2022
Gå til søknadsskjema

Er du en kreativ nøtt og er en pådriver for nytenkning innen design? Giant Leap søker deg som brenner for konseptutvikling, innovasjon og moderne teknologi og som er klar for å ta ditt neste UX-skritt i karrieren!

Informasjon om stillingen

Giant Leap er i dag posisjonert som en av Norges ledende leverandører av løsninger på mobile plattformer, og har bidratt til å skape moderne og nytenkende løsninger for flere av landets største merkevarer. Du vil som UX/UI Lead bli en del av et innovativt, kreativt og kompetent miljø, og få utfordre dine kreative tanker og ideer. Er du en gladlaks og klar for din neste UX utfordring?

Vil du at dette skal bli din nye kontorplass?

Som UX/UI Lead i Giant Leap vil du få stor påvirkningskraft i et team som brenner for å utnytte de muligheter som ligger i bruk av mobil teknologi, der dine bidrag vil bli en stor del av løsningene som daglig brukes av flere hundre tusen nordmenn. Du vil få muligheten til å forbedre prosesser og løsninger gjennom dine kreative tanker og ideer. Du vil jobbe tverrfaglig med utvikling av nye og innovative løsninger i tett kontakt med relevante brukergrupper, organisasjoner og beslutningstagere. Din utvikling og dine ambisjoner vil være av høy prioritet, og Giant Leap vil støtte deg i den retningen du på sikt ønsker å ta.

I Giant Leap vil din hverdag kunne se slik ut:

 • Du vil lede designteam og være en pådriver for nytenkning innenfor feltet
 • Du vil være ansvarlig for å delegere prosjekter og oppgaver til teamet
 • Du vil gjennomføre brukerundersøkelser ved bruk av relevant metodikk for å forstå kunde og brukerbehov
 • Du vil gjennomføre workshops (design sprinter, brainstorming, kartlegging og brukerreiser)
 • Du vil identifisere utfordringer, forbedringer og muligheter
 • Du vil drive kontinuerlig testing og validering av idéer med team, kunder og brukere for å sikre at vi møter brukerbehov
 • Du vil samarbeide godt med team og kunde i alle prosjektets faser
 • Ta eierskap for design du jobber med og følge produktets videreutvikling
 • Lede designteam og være en pådriver for nytenkning innenfor feltet

Hvem er så du?

 • Du har relevant utdannelse og erfaring (3-6 år) fra fagområder som UX design, interaksjonsdesign, produktdesign eller lignende
 • Du har en sterk lidenskap for designfaget og er en pådriver for designmiljøet du vil bli en del av
 • Du har erfaring med visualisering og behersker bruk av verktøy som Figma, Adobe XD, Illustrator og lignende programvarer
 • Du har høy interesse for innovasjon, modernisering og forbedring av kundens og GLT’s forretning
 • Du holder deg oppdatert på trender innenfor design og teknologi
 • Du er en tydelig taler i kommunikasjon med designteam og har en evne til å spre engasjement og inspirasjon
 • Du kommuniserer flytende på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Som person er du:

 • Du brenner for å jobbe med konseptutvikling, innovasjon og moderne teknologi
 • Du er glad i teamarbeid og liker å dele din kunnskap, kompetanse og erfaring
 • Rollen som fagperson og rådgiver for kunder er midt i blinken for deg
 • Din nysgjerrighet driver deg fremover og du motiveres av kompetanseutvikling og det å stadig lære nye ting
 • Du er en gladlaks som liker å plaske rundt i ymse prosjekter, og deler gjerne din kunnskap med andre

Hvorfor Giant Leap?

Giant Leap belønner alle de små stegene du vil ta, og du tilbys konkurransedyktig lønn i et sterkt faglig og sosialt miljø. Du vil bli en del av et miljø med høy aktivitet og trivsel. Giant Leap gir deg ansvar og muligheter til god faglig utvikling og du vil raskt få stor påvirkningskraft. Å ta i bruk moderne teknologier er noe Giant Leap jobber hardt for, dette for å sikre teknisk konkurransefortrinn og samtidig skape en faglig spennende arbeidsplass for deg som ansatt.

"Jeg føler med veldig godt tatt imot etter noen få uker her på Giant Leap. Veldig fornøyd med at jeg ble kastet ut i omfattende prosjekter fra dag en, og se endringene jeg har gjort i prod etter så kort tid!"

I tillegg vil du få mulighet til å jobbe i meget moderne og heftige lokaler midt i smørøyet i Oslo - dette kan bli din nye kontorplass!

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Etter avtale
 • Sted: Oslo, sentrum
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse hos Giant Leap


Søknadsfrist: 6. februar

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Giant Leap. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om Giant Leap

Giant Leap Technologies AS ble etablert i 2000 med utspring fra teknologimiljøet ved NTNU i Trondheim. De har i dag posisjon som et av de mest spennende norske selskapene innenfor utvikling av mobile løsninger. Giant Leap er en tjenesteinnovatør innen mobilitet og utvikler Apps rettet mot sluttbrukere. Her bistår de kunder gjennom hele verdikjeden fra forretnings- og konseptutvikling, design og systemutvikling til etablering av en effektiv drift og forvaltning av tjenestene. I tillegg til tjenester rettet mot sluttbrukere, Apps, utvikles bransjespesifikke løsninger for bedrifter som har ansatte som jobber ute i felt. Her har Giant Leap ferdig løsninger innenfor Salg, Samferdsel, Logistikk og Transport som har stor utbredelse i markedet, også internasjonalt De er i dag 65 ansatte som brenner for mobilitet og har kontorer i Posthuset midt i Oslo!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen