Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du Driw sin nye Løsningsselger?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Ålesund
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Driw leverer fremtidens logistikkløsninger til handelsbransjen og har noen av Norges største handelsbedrifter som kunder. Va°r tjenesteplattform Trace tar utgangspunkt i varereisen med hensikt a° skape lønnsomme og eksepsjonelle handleopplevelser pa° tvers av fysiske og digitale kanaler.
Vi har store vekstambisjoner og er pa° jakt etter en selger med god forståelse for løsningssalg og som vil være med å løse varehandelens utfordringer ved hjelp av fremtidsrettet teknologi.

Som selger i Driw er du ansvarlig for a°:

 • Selge va°r Trace portefølje til ba°de nye og eksisterende kunder, drive og forbedre va°re salgsprosesser
 • Bruke din markedsinnsikt til a° bidra i utviklingen av va°re produkter og bruke ditt nettverk til a° a°pne dører hos nye kunder
 • Være en nøkkelmedarbeider i realiseringen av va°re ambisiøse vekstma°l
 • Bringe inn entusiasme og energi og bidra til at Driw er et fantastisk sted a° jobbe


Vi tilbyr

 • En nøkkelrolle i et spennende selskap med store ambisjoner om vekst og skalering de neste a°rene
 • Et inkluderende arbeidsmiljø med dyktige og trivelige kolleger
 • Interessante faglige og personlige utfordringer samt gode utviklingsmuligheter
 • Fokus pa° god kultur og arbeidsplassen som en god arena for a° utvikle seg
 • Moderne og inspirerende lokaler på Rebel coworkingspace
 • Veletablert selskap i en spennende vekstfase med dynamisk kultur og evne til a° snu oss raskt


Hvem er vi pa° utkikk etter?

 • Du er en sulten selger med erfaring fra salg av software og god forsta°else for hvordan teknologi kan forbedre va°re kunders forretning.
 • Du har erfaring med a° drive komplekse salgsprosesser og motiveres av god kundedialog og av a° innga° nye avtaler
 • Det er en fordel om du har god kjennskap til leverandør- og partnerlandskapet innen ERP og har et godt nettverk innen varehandel
 • Du er initiativrik og god på relasjonsbygging og kommunikasjon
 • Du har god norsk og engelsk skriftlig formuleringsevne
 • Du har høyere utdanning
 • Ikke minst – du motiveres av a° være med pa° a° gjøre Driw til en internasjonal LogTech suksess

Om arbeidsgiveren

Driw sin fantastiske reise startet i 1982, og har gjennom snart 40 år levert egenutviklet programvare innen lagerlogistikk, transportlogistikk og ERP for større varehandelsbedrifter. Våre kunder er Norges fremste varehandelsdistributører, så sjansen er derfor stor for at du sist uke har handlet minst en vare som har vært innom Driw sine systemer. Vi er i en spennende vekstfase og er i gang med å utvikle et nytt produkt, Trace, som vil være en logistikkinnovasjon for handelsbransjen. Vi er i dag nærmere 75 engasjerte Driwere og har Nordvestlandets største Java-miljø med over 50 dyktige utviklere. Vi søker nå enda flere dyktige og kunnskapsrike Driwere til å være med oss videre på vår spennende reise.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen