Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du sisteårsstudent, og vil jobbe deltid fra januar og heltid etter mai som utvikler innen sertifikater, kryptering og sikkerhet i Buypass?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en utholdende og nøyaktig IT-student med en interesse for Java-programmering, kryptering og sikkerhet? Buypass søker nå deg som studerer siste året på IT-studier og ønsker fulltidsjobb fra sommeren 2022 og vil jobbe deltid fra januar.

Informasjon om stillingen

Buypass har et tverrfaglig og sterkt kompetansemiljø for utvikling av løsninger som tilfredsstiller markedet og myndighetenes strengeste sikkerhetskrav. Fordelt på Oslo og Gjøvik sitter 85 ansatte som utgjør et sterkt team av utviklere, designere og andre fagspesialister innen autentisering og kryptering. De jobber med sikkerhetsløsninger basert på digitale sertifikater for personer og virksomheter.

De vil nå ansette en utvikler som ønsker å være en del av teamet som arbeider med Transport Layer Security (TLS) og virksomhetssertifikater. Teamet har ansvar for utvikling av løsninger for digitale sertifikater som utgjør en virksomhets digitale identitet og som brukes til digital autentisering, kryptering og signering. Buypass har en rekke sertifiseringer knyttet til virksomheter som er sterkt regulert av nasjonale og europeiske myndigheter. De er bl.a. eneste Certificate Authority i Norge. Det er ikke bare kryptoalgoritmer som er fokus i dette teamet, gode kundeopplevelser står i fokus og brukervennlige administrasjonsløsninger for kjøp og administrasjon av sertifikater og sertifikattjenester er sentrale. De er også i ferd med en større omlegging av tjenestene som utgjør sentrale sikkerhetsfunksjoner i det digitale økosystemet nasjonalt og internasjonalt. Oppgavene kan spenne fra frontend til backend og også innslag av DevOps.

Teamet består av seks personer i alderen 26-44 år, og er preget av å være et team med veldig sterk fagkompetanse. En ting som kjennetegner dette teamet er at de jobber med et fagområde som er bygget på flere offentlige og eksterne krav, noe som setter store krav til nøyaktighet og kvalitet i arbeidet. Både produktene og prosjektene har forholdsvis lang levetid, så dette er et team som liker krevende utfordringer. De kan jobbe både langs de store linjene og med detaljene, og du bør være utholdende nok til å stå på selv om det tar tid før et prosjekt når målet for å trives her. For deg med interesse for sikkerhet, kryptering og sertifikater vil de være enormt givende å være en del av teamet, det er få steder i Norge som har den kompetansen du finner her!

Buypass tilbyr deg som sisteårsstudent muligheten til å sikre fulltidsjobb før du uteksamineres sommeren 2022. De søker fast ansatte fra sommeren der det er ønskelig med deltid fra januar. Her får du mulighet til å få en relevant og faglig utfordrende jobb allerede nå!

Du blir tilbudt:

 • En fleksibel arbeidshverdag og god balanse mellom arbeid og studier
 • Bli en del av et av Norges fremste fagmiljø innenfor sikkerhet, identifikasjon og betalingsløsninger
 • Muligheter for kurs, konferanser og faglig påbygg
 • Internett og mobilabonnement
 • Kantineordning
 • Gode personalforsikringer og pensjonsordninger
 • Firmaleilighet på Kvitfjell

Arbeidsoppgaver

Som utvikler vil du jobbe med Java som hovedspråk, Oracle som database, og med JavaScript og Node.js for frontend-funksjoner. Teamet utvikler bestillingsapplikasjoner på web, systemer for validering og utstedelse/fornyelse av sertifikater, sikkerhetssystemer osv. Du vil også delta i testing og kvalitetssikring av de løsninger dere utvikler. Du vil jobbe med å utvikle programvare for «sertifikatfabrikken» til Buypass, hvor det er mange formelle prosesser.

Vi søker deg som

 • Er sisteårsstudent innen Informatikk eller andre relaterte fagområder, på bachelor- eller masternivå, og fullfører studiene våren 2022.
 • Har dokumentert kompetanse (enten gjennom karakterer eller relevante prosjekter) på Java, Node.js, JavaScript og React.
 • Har gode resultater å vise til fra skole og/eller relevante prosjekter. Legg ved karakterutskrift for de fag du har fullført så langt i søknaden.
 • Kan vise til en eller annen form for relevant erfaring/interesse knyttet til CA, sertifikater eller sikkerhet


Vi ser etter deg som er en problemløser og har en indre drivkraft for å finne frem til gode løsninger. Du samler inn nok informasjon til å ha gode begrunnelser og vurdering om avgjørelser, og henter inn informasjon fra andres kunnskap og erfaringer ved behov. Du er utholde og opprettholder fokus selv om det tar litt tid før et prosjekt når målet. Sist har du evnen til å jobbe nøye og ta ansvar for at de oppgaver du utfører blir gjort riktig.

Søknadsinformasjon:

 • Søknadsfrist: Snarest.
 • Start: Etter avtale, gjerne senest januar 2022.
 • Arbeidsomfang: Deltid (40-50%) fra januar 2022 (eller så snart om mulig) og heltid (100%) etter du uteksamineres våren 2022. Det er en fast ansettelse i Buypass.
 • Arbeidstid: Kan i starten tilpasses studiene dine, men ønskelig at du kan jobbe 2-3 dager i uken hovedsakelig på dagtid, slik at du kan bli en del av teamet. Når du er ferdig med studiene jobber du 100% med vanlig arbeidstid.
 • Lokalisering: Nydalen i Oslo, og hjemmekontor.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg her!
 • Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Informasjon om bedriften

Buypass ble etablert i 2001, og tilbyr brukervennlige og sikre løsninger for elektronisk identifikasjon, elektronisk signatur og betaling. Buypass er Norges eneste utsteder av internasjonalt godkjente SSL-sertifikater, og har siden starten satset tungt på å bygge opp et unikt kompetansemiljø for utvikling av brukervennlige sikkerhetsløsninger som tilfredsstiller markedet og myndighetenes strengeste sikkerhetskrav. Buypass leverer løsninger til bruk både i forbrukermarkedet, private bedrifter og offentlige virksomheter. Kundene til Buypass er store aktører som blant annet Norges idrettsforbund, Norsk Tipping, helseforetak, Telenor, Eika og TietoEvry. Hør gjerne på Buypass podcast, https://www.buypass.no/podcast, særlig podcast #6: "Slik er det å jobbe i Buypass".

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen