Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du sisteårsstudent, og vil jobbe deltid fra januar og heltid etter mai som utvikler for Idrettens arrangementsløsning iSonen?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en engasjert og nysgjerrig IT-student med genuin interesse for problemløsning og programmering? Buypass søker nå deg som studerer siste året på IT-studier og ønsker fulltidsjobb fra sommeren 2022 og ønsker å starte karrieren allerede i januar.

Informasjon om stillingen

Buypass har et tverrfaglig og sterkt kompetansemiljø for utvikling av løsninger som tilfredsstiller markedet og myndighetenes strengeste sikkerhetskrav. Fordelt på Oslo og Gjøvik sitter 85 ansatte som utgjør et kompetent team av utviklere, designere og andre fagspesialister innen autentisering og kryptering. De jobber med web- og mobilapplikasjoner ut mot kunder og interne systemer.

Selv om du skal jobbe deltid, vil du få en viktig rolle i et team som leverer webtjenester på til Norges idrettsforbund, som for eksempel Idrettens arrangementsløsning iSonen. iSonen er i rask utvikling både på funksjonalitet og antall brukere. Buypass trenger deg som lar deg engasjere både av frontend (React, Javascript og Typescript) og backend (Node.js, GraphQL) såvel som DevOps oppgaver. Du vil jobbe i et integrert team med utviklere, UX designer, produkteier, DevOps som har produktansvaret hele veien fra idé til produksjon. Teamet jobber etter moderne CI/CD-prinsipper basert på GitLab og Kubernetes. Du finner eksempel på oppgaver teamet har/skal jobbe med her.

Teamet ditt består av fem personer i alderen 25-45 år. Du vil arbeide med kolleger som liker å dele sin kunnskap, og du vil utvikle deg videre raskt. Teamet har eierskap til løsningen som utvikles og ønsker stadig å utvikle seg videre. Det bygges kvalitetsløsninger med fokus på stabilitet , samtidig som det er viktig å hele tiden opprettholde et forretnings- og brukerfokus i løsningene. Buypass tilbyr deg som sisteårsstudent muligheten til å sikre fulltidsjobb før du uteksamineres sommeren 2022. De søker fast ansatte fra sommeren der det er ønskelig med deltid fra januar. Her får du mulighet til å få en relevant og faglig utfordrende jobb allerede nå!

Du blir tilbudt:

 • En fleksibel arbeidshverdag og god balanse mellom arbeid og studier
 • Muligheter for fulltidsjobb for den rette kandidaten
 • Muligheten til å utvikle deg raskt i et team med stor handlekraft og raske leveranser
 • Bli en del av et av Norges fremste fagmiljø innenfor sikkerhet, identifikasjon og betalingsløsninger
 • Jobbe med et synlig produkt som bidrar til fysisk aktivitet i befolkningen
 • Muligheter for kurs, konferanser og faglig påbygg
 • Internett og mobilabonnement
 • Kantineordning
 • Gode personalforsikringer og pensjonsordninger
 • Firmaleilighet på Kvitfjell

Arbeidsoppgaver

Du vil til å begynne med få enkle oppgaver for å bli kjent med kodebasen og få en forståelse av hvordan produktene er bygd opp. Du vil deretter utvikle ny funksjonalitet, ta del i testing og kvalitetssikring av de løsninger du er med å utvikle samt bidra i vedlikehold og DevOps-oppgaver i teamet.

Vi søker deg som

 • Er sisteårsstudent innen Informatikk eller andre relaterte fagområder, på bachelor- eller masternivå, og fullfører studiene våren 2022.
 • Har dokumentert kompetanse (enten gjennom karakterer eller relevante prosjekter) på Javascript, React, Node.js og Java.
 • Har gode resultater å vise til fra skole og/eller relevante prosjekter. Legg ved karakterutskrift for de fag du har fullført så langt i søknaden.
 • Behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.


Vi ser etter deg som er samarbeidsvillig, løsningsorientert og kommunikativ. Du tar ansvar for, og driver dine egne oppgaver og ansvarsområdene fremover. Det aller viktigste er at du er en person med sterk interesse for programmering, er fremoverlent, lærevillig og vil være en del av Buypass sitt utviklingsteam!

Søknadsinformasjon:

 • Søknadsfrist: Snarest.
 • Start: Etter avtale, gjerne senest januar 2022.
 • Arbeidsomfang: Deltid (40-50%) fra januar 2022 (eller så snart om mulig) og heltid (100%) etter du uteksamineres våren 2022. Det er en fast ansettelse i Buypass.
 • Arbeidstid: Kan i starten tilpasses studiene dine, men ønskelig at du kan jobbe 2-3 dager i uken hovedsakelig på dagtid, slik at du kan bli en del av teamet. Når du er ferdig med studiene jobber du 100% med vanlig arbeidstid.
 • Lokalisering: Nydalen i Oslo, og hjemmekontor
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg her!
 • Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Informasjon om bedriften

Buypass ble etablert i 2001, og tilbyr brukervennlige og sikre løsninger for elektronisk identifikasjon, elektronisk signatur og betaling. Buypass er Norges eneste utsteder av internasjonalt godkjente SSL-sertifikater, og har siden starten satset tungt på å bygge opp et unikt kompetansemiljø for utvikling av brukervennlige sikkerhetsløsninger som tilfredsstiller markedet og myndighetenes strengeste sikkerhetskrav. Buypass leverer løsninger til bruk både i forbrukermarkedet, private bedrifter og offentlige virksomheter. Kundene til Buypass er store aktører som blant annet Norges idrettsforbund, Norsk Tipping, helseforetak, Telenor, Eika og TietoEvry. Hør gjerne på Buypass podcast, https://www.buypass.no/podcast, særlig podcast #6: "Slik er det å jobbe i Buypass".

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen