Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du sisteårsstudent, og vil jobbe med å utvikle en heftig betalingsløsning for Buypass?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en utholdende og nøyaktig IT-student med en interesse for Java-programmering og sikkerhetskritiske applikasjoner? Buypass søker nå deg som studerer siste året på IT-studier og ønsker fulltidsjobb fra sommeren 2022 og vil jobbe deltid fra januar.

Informasjon om stillingen

Buypass har et tverrfaglig og sterkt kompetansemiljø for utvikling av løsninger som tilfredsstiller markedet og myndighetenes strengeste sikkerhetskrav. Fordelt på Oslo og Gjøvik sitter 85 ansatte som utgjør et kompetent team av utviklere, designere og andre fagspesialister innen autentisering og kryptering.

Buypass leverer Idrettens ID og Idrettens betalingsløsning til Norges Idrettsforbund (NIF), samt arrangementsløsningen iSonen. Dette er løsninger som er i sterk vekst og tas i bruk i hele idrettsnorge. Buypass trenger hjelp til å videreutvikle løsningene og tilbyr deg som sisteårsstudent muligheten til å sikre fulltidsjobb før du uteksamineres sommeren 2022 med ønsket om at du jobber deltid fra januar.

Idrettens betalingsløsning pusses opp både utvendig og innvendig, og de skal nå primært styrke kapasiteten på backend. Her er det flere erfarne utviklere som sitter på domenekunnskap og mange års programmeringserfaring å lære av, og dere inngår i et større team som jobber med betalingsløsninger også for andre kunder. Våren 2022 blir det også en studentgruppe tilknyttet teamet som skal arbeide med frontend for en ny administrasjonsløsning, lik en "nettbank" for klubber og idrettslag i Norge.

Din hovedoppgave blir å lage APIer for denne nettbankløsningen, videreutvikle tjenestene med nye betalingsmidler, videreutvikle betalingsløsningen for iSonen og etter hvert jobbe med å fornye selve transaksjonsmotoren i systemet. Det er store krav til nøyaktighet og kvalitet i disse kjernesystemene, og de skal dessuten skalere til store volumer og høy ytelse. Det er utfordrende og spennende oppgaver for rett person og du få her innsikt i både kvalitetsarbeidet og sikkerhetsaspektet ved en forretningskritisk backend-applikasjon. Det er en kodebase som skal skrives i Java, med Spring og Spring Boot som rammeverk og Oracle som database.

Du blir tilbudt:

 • En fleksibel arbeidshverdag og god balanse mellom arbeid og studier
 • Videreføres som fulltidsjobb etter studiene
 • Muligheten til å utvikle deg raskt i et team med stor handlekraft og raske leveranser
 • Bli en del av et av Norges fremste fagmiljø innenfor sikkerhet, identifikasjon og betalingsløsninger
 • Jobbe med et synlig produkt som bidrar til fysisk aktivitet og bedre helse i befolkningen
 • Muligheter for kurs, konferanser og faglig påbygg
 • Internett og mobilabonnement
 • Kantineordning
 • Gode personalforsikringer og pensjonsordninger
 • Firmaleilighet på Kvitfjell

Arbeidsoppgaver

Du vil til å begynne med få enkle oppgaver for å bli kjent med kodebasen og få en forståelse av hvordan betalingsløsningen er bygd opp. Du vil deretter utvikle ny funksjonalitet, ta del i testing og kvalitetssikring samt bidra i vedlikehold og DevOps-oppgaver i teamet.

Vi søker deg som

 • Er sisteårsstudent innen Informatikk eller andre relaterte fagområder, på bachelor- eller masternivå, og fullfører studiene våren 2022.
 • Har dokumentert kompetanse (enten gjennom karakterer eller relevante prosjekter) på Java.
 • Har gode resultater å vise til fra skole og/eller relevante prosjekter. Legg ved karakterutskrift for de fag du har fullført så langt i søknaden.
 • Behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.


Vi ser etter deg som er samarbeidsvillig, løsningsorientert og kommunikativ. Du tar ansvar for, og driver dine egne oppgaver og ansvarsområdene fremover. Det aller viktigste er at du er en person med sterk interesse for programmering, er fremoverlent, lærevillig og vil være en del av Buypass sitt utviklingsteam!

Søknadsinformasjon:

 • Søknadsfrist: Snarest.
 • Start: Etter avtale, gjerne senest januar 2022.
 • Arbeidsomfang: Deltid (40-50%) fra januar 2022 (eller så snart om mulig) og heltid (100%) etter du uteksamineres våren 2022. Det er en fast ansettelse i Buypass.
 • Arbeidstid: Kan i starten tilpasses studiene dine, men ønskelig at du kan jobbe 2-3 dager i uken hovedsakelig på dagtid, slik at du kan bli en del av teamet. Når du er ferdig med studiene jobber du 100% med vanlig arbeidstid.
 • Lokalisering: Nydalen i Oslo, og hjemmekontor
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg her!
 • Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Informasjon om bedriften

Buypass ble etablert i 2001, og tilbyr brukervennlige og sikre løsninger for elektronisk identifikasjon, elektronisk signatur og betaling. Buypass er Norges eneste utsteder av internasjonalt godkjente SSL-sertifikater, og har siden starten satset tungt på å bygge opp et unikt kompetansemiljø for utvikling av brukervennlige sikkerhetsløsninger som tilfredsstiller markedet og myndighetenes strengeste sikkerhetskrav. Buypass leverer løsninger til bruk både i forbrukermarkedet, private bedrifter og offentlige virksomheter. Kundene til Buypass er store aktører som blant annet Norges idrettsforbund, Norsk Tipping, helseforetak, Telenor, Eika og TietoEvry. Hør gjerne på Buypass podcast, https://www.buypass.no/podcast, særlig podcast #6: "Slik er det å jobbe i Buypass"

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen