Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Juniorutvikler til Espos

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Drammen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du et hode for kode? Er du i tillegg en juniorutvikler med ønske om å lære mye på kort tid? Om du setter pris på varierte arbeidsdager med mange baller i luften må du søke her NÅ!

Informasjon om stillingen

Har du noen gang vært på konsert eller festival? Da har du mest sannsynlig vært borti Espos. Espos leverer flere ulike smarte betalingsløsninger knyttet til arrangementer. Siden 2006 har Espos vært eksperter på blant annet betalingsløsninger til ulike arrangementer, fra vaffelsalg på fotballcup til Eminem konsert med over 55 000 deltakere.

Espos skal utvide sitt utviklerteam og ønsker å snakke med deg som har interesse programmering og et ønske om å bli en allsidig og god utvikler. Du vil gå inn i et lite utviklerteam med erfarne kolleger som mer enn gjerne deler av sin kunnskap.

Espos kan tilby deg

 • Fast-track læring med mentor med enorm erfaring
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Tett samarbeid med høyt kompetente kolleger
 • Få jobbe med og lære deg spennende front- og backend teknologi som feks .Net, React og Flutter
 • Varierte arbeidsdager, hos Espos er arbeidsdagen aldri kjedelig

Ettersom Espos er et lite og dynamisk selskap vil du få svært varierte arbeidsoppgaver, blant annet vil du få:

 • Utvikle eksisterende og nye systemer
 • Prøve deg på testing av hardware
 • Delta i hyppige brainstorming sessions

Vi vil snakke med deg som

 • Har en ekte interesse for IT og programmering
 • Har en "can do" attitude og er et JA-menneske
 • Har lyst til å lære og bli en skikkelig god utvikler
 • Trives med varierte oppgaver og mange baller i luften

Som person er du

 • Strukturert, du planlegger, organiserer og prioriterer ditt arbeid effektivt.
 • Fleksibel, du kan raskt skifte fokus og prioritere mellom oppgaver.
 • Serviceorientert, du løfter oppmerksomheten mot andres behov og viser villighet og evne til å hjelpe.


Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Sted: Drammen, Viken
 • Varighet: 6 måneder, med gode muligheter for forlengelse eller fast ansettelse.


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Espos AS. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet, dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Espos Norge er en fremtidsorientert utvikler og leverandør av sikre og smarte betalingsløsninger. Siden etablering i 2006 har vi vokst til å bli en av landets største leverandører og utleier av betalingsløsninger for festivaler, konserter, kantiner og arrangementer av ulik størrelse og karakter. Alt fra konserter med over 55 000 tilskuere, til vaffelsalg for et lokalt idrettslag. Les gjerne mer her Espos

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen