Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du lyst til å bruke din gaming-erfaring på jobb?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Attensi jakter nå etter flere Game Changers som vil jobbe med spill og moderne teknologier!

Informasjon om stillingen

Attensi er et av Norges raskest voksende teknologiselskap. De bruker spillteknologi til å lage simuleringsbasert trening. Deres løsninger skaper reell endring i adferd og kompetanse, og gjør ikke minst at læring og kompetanseutvikling blir gøy! De er blant de ledende i verden på sitt fagfelt, og har etablert en sterk portefølje av store kunder både i, og utenfor Norge. Attensi vokser stadig og kommer til å være over 200 ansatte innen det neste året er omme - fordelt på fire land. Med backing fra investorene Lugard Road Capital, DX Ventures og Viking Venture, fortsetter de å levere sterk vekst, og er nå fokusert på å bli enda mer skalerbare, og å levere flere og bedre løsninger for sine kunder.

I et nyopprettet team skal de jobbe med å utvikle enda bedre web-løsninger og web-games. Derfor ser Attensi etter noen som har lyst til å være med på å bygge noe fra bunnen av, og som ønsker å være med på å utvikle egen rolle i teamet, samt produktene. Du får mulighet til å bli med på Attensi sin reise inn i det som blir noen utrolig spennende år, og samtidig jobbe med det nettopp du er best på. Attensi har et ungt, men sterkt teknisk fagmiljø, og er stolte av at det er plass til alle. Noen trives best i sneakers, andre i tøfler, strukturen er flat og veien fra ide til avgjørelse og produksjon er ekstremt kort.

Vi tror du vil trives godt hos oss hvis du har lyst til å:

 • Sette ditt avtrykk på løsningene eller produktene du jobber med
 • Jobbe tett med andre tekniske og kreative mennesker
 • Finne en kjapp vei til gode løsninger, og teste ideer underveis
 • Bruke erfaringen din som casual eller hardcore gamer til å lage faktiske web-games for kunder

Det er en fordel om du har erfaring med:

 • Utvikling i et moderne web-rammeverk (Vue, React eller lignende)
 • Utvikling mot web-APIer (REST, GraphQL)

Det er også positivt om du har vært innom:

 • Swagger
 • Webpack, Vite eller Parcel
 • Github Actions, TravisCI eller CircleCI


Det aller viktigste er at du har lyst til å ta del i et energisk, humoristisk og engasjert miljø hvor latteren sitter løst og felleskapet står sterkt!

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale.
 • Sted: Oslo.
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse hos Attensi.


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Attensi. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen