Lyst på en meningsfull jobb i et innovativt teknologimiljø? Bli med TOMRA i å revolusjonere verdens bruk av ressurser.

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Asker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du TOMRAs nye Junior Technical Product Manager?

Ønsker du å kickstarte karrieren din med en spennende jobb i et teknologiselskap i vekst med gode muligheter for videre utvikling? TOMRA Collection Solutions søker nå flere tekniske produktsjefer som skal arbeide med TOMRAs panteautomater og resirkulering av drikkeemballasje. Teknologien TOMRA utvikler krever stadig dypere forståelse for sensorbaserte løsninger kombinert med software og elektronikk. Du vil være teknisk produktmedansvarlig, bidra til produktutvikling, samt bistå teknisk personell. I tillegg vil du fungere som et bindeledd mellom TOMRAS markeder, datterselskaper i utlandet og hovedkontor i Asker. Rollen krever aktivt og tett samarbeid for å sikre grundig produkt-, forretnings- og markedsforståelse. Noe reisevirksomhet må påberegnes. Stillingen rapporterer til Head of Market Support.

Ansvarsområder:

 • Teknisk arbeid med TOMRAs produkter
 • Assistere i utvikling av produktporteføljen for digitale og fysiske produkter
 • Være delaktig i produktlanseringer internasjonalt
 • Delta i utviklingsprosjekter fra oppstart til produktlansering
 • Bidra i kompetanseheving internt
 • Utvikle og ivareta kontaktnettverk med TOMRAs kontorer rundt om i verden
 • Holde deg oppdatert om kundenes behov og muligheter

 
Kvalifikasjoner:

 • Bachelor eller master innen mekatronikk, systemutvikling eller elektronikk. Nyutdannede kan også søke
 • Et par års erfaring fra tilsvarende rolle, eller jobbet som studentassistent, deltatt i studentkonkurranser etc.
 • Aktiv interesse for programmering og systemutvikling
 • Du har prøvd deg på å utvikle digitale løsninger, testet elektronikk eller bygget mekatronikk, gjerne lab-erfaring
 • Kjennskap til bærekraftige systemtekniske løsninger
 • God markeds- og kundeforståelse


Personlige egenskaper:

 • Strukturert og gode analytiske ferdigheter
 • Interesse for bærekraftige løsninger
 • Nysgjerrig og løsningsorientert
 • Være en lagspiller, samtidig være selvgående og ta selvstendige avgjørelser når det er nødvendig
 • Behersker norsk og engelsk som arbeidsspråk

 
TOMRA tilbyr:

 • Profesjonelle utfordringer i et voksende, markedsledende teknologiselskap
 • Utmerkede fasiliteter med moderne treningsstudio, gratis parkering og vår egen sunne og varierte lunsjrestaurant
 • Praktisk beliggenhet i Asker – nær Oslo, Drammen og Sandvika
 • Meget gode muligheter for faglig utvikling og kompetansebygging gjennom deltakelse på relevante kurs og seminarer


Vi jobber med hele verden som nedslagsfelt, men er samtidig ikke større enn at jobben vi gjør er med på å sette tydelige spor. TOMRA Collection er en del av TOMRA Group, som utvikler sensorbaserte løsninger for ressursoptimalisering innen mat-, resirkulering- og gruveindustrien, med 4300 ansatte globalt. Bli med oss i å skape konkret og bærekraftig endring verden over fra våre kontorer i Asker.

Join the Resource Revolution!

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Asker 

For mer informasjon, kontakt Kristian Lennertzen, Partner i Capus Kristian Lennertzen, tlf.: +47 916 16 073 eller Stine Jørgensen, Rekrutteringsassistent i Capus, tlf.: +47 958 12 625.

Vennligst bruk URL-en “Søk her” for å søke på stillingen.

Om arbeidsgiveren

Som så mange andre teknologieventyr startet TOMRA i en garasje. Ikke i Palo Alto, men i Vollen. 50 år senere har TOMRA blitt et verdensledende teknologiselskap som jobber med konkrete løsninger for omstillingen til en sirkulær økonomi globalt. Som verdens fremste produsent av panteautomater, jobber vi med å gjøre samfunnet mindre avhengig av bruk av råmaterialer ved å sørge for at flasker og bokser kan bli gjenvunnet i et lukket kretsløp, om og om igjen. Hvert år samler TOMRA Collection inn over 40 milliarder flasker og bokser i mer enn 60 markeder globalt og sikrer at disse ikke havner på avveie i naturen eller havet. Dette høres kanskje mye ut, men det er kun 3% av det som blir solgt årlig. Nå vil vi få tak i de resterende 97% og trenger din hjelp for å det til.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen