Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Head of Development for ledende aktør i mediebransjen!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I Publicis vil du få en variert og spennende hverdag, i et selskap med høy puls og stort mangfold. Du vil bli en del av et svært godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger, hvor engasjement og talent blir høyt verdsatt. Innovasjon er, og vil alltid være en hjørnesten i kulturen deres.

De er opptatt av å tiltrekke seg talenter med variert bakgrunn, nettopp fordi de er sikre på at de beste løsningene skapes i et mangfold av forskjellige perspektiver på samme utfordring. Hos dem betyr din mening noe, og de har høyt fokus på karriereutvikling og gir deg friheten til å utfordre og videreutvikle både deg selv og dem.

Som Head of Development vil du være en del av avdelingen for teknologi og utvikling, Publicis Drive. Der jobber de med produkt og tjenesteutvikling på tvers av alle byråer i Publicis Groupe Norge, og hjelper noen av landets største annonsører med å realisere verdien av markedsføringsteknologi og data.

Du vil lede og ha personalansvar for utviklerteamet deres, som er ansvarlig for å utvikle webapplikasjonen som skal redefinere hvordan de jobber og samarbeider med annonsører. Du vil være en brobygger mellom systemets brukere og teamet, og ha ansvar for at teamets leveranser oppfyller funksjonelle krav innenfor deadlines og adopteres av systemets brukere.
I dette vil det inngå å koordinere sprinter, møter og interaksjon mellom team og brukere, bistå produkteier i håndtering av backlog, tilrettelegge for testing, kvalitet og adopsjon av ny funksjonalitet og masse mer spennende!

For spørsmål om stillingen ta kontakt med Senior Rådgiver Tom Erik på tlf: 92088686 eller mail: tomerik.overbo@capus.no
 

Om arbeidsgiveren

Publicis Group er et fransk selskap som ble grunnlagt i 1926 og som i dag er ansett som en av de «fire store» innen kommunikasjon og markedsføring i verden. I Norge kjennes de nok bedre under merkevarene Starcom, Kitchen og MSL.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen