Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Fagansvarlig UX til Buypass

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

"I en digital hverdag skal vi levere sikkerhetsløsninger - som forener enkelhet og trygghet". Buypass ønsker nå å styrke sin satsing på UX design, og vil få deg med på laget som vil gjøre komplekse løsninger tilgjengelige og brukervennlige!

Informasjon om stillingen

Buypass har et tverrfaglig og sterkt kompetansemiljø for utvikling av løsninger som tilfredsstiller markedet og myndighetenes strengeste sikkerhetskrav. Fordelt på Oslo og Gjøvik sitter 85 ansatte som utgjør et sterkt team av utviklere, designere og andre ekspert-ressurser innen autentisering og kryptering. De jobber med web og mobil-applikasjoner ut mot kunder og interne systemer.

Vi vil nå ansette en UX-Lead som ønsker å være med å bygge opp et miljø som skal løfte både brukeropplevelsen og to andre UX-designere. Dette ved å etablere metodikker og prosesser for en helhetlig designtankegang. Men også gjennom å lede de andre UX-designers i deres faglige utvikling. Deres ønska i en ny faglige leder er «En som lytter og støtter, hjelper til med å løse problemer, ser og utvikler våre sterke sider, samt har en åpenhet og ærlighet». Du vil bli møtt av to faglig sterke junior UX-designere som har et stort engasjement for UX-design og driver sin egen utvikling fremover, men er nye i arbeidslivet og ønsker å få ta del av din kunnskap og erfaring!

Som en in-house UX-designer vil du få eierskap til produkter og få følge designene dine fra A til Å. Du vil være med gjennom hele utviklingsprosessen og leter alltid etter forbedring i brukeropplevelsen, også etter produktet har blitt sluppet til markedet. Du vil jobbe med videreutvikling av eksisterende løsninger, samt bidra til å skape helt nye konsepter. Du setter brukeren i sentrum av designprosessen, samt sørger for at Buypass digitale løsninger leverer i henhold til deres forretningsmål.

For å trives i rollen, tror vi at du liker å jobbe i møtet mellom teknologi og design. Du er ikke redd for å bli utfordra, og har evnen til å omsette kompleksitet til noe alle forstår. Å finne balansen mellom estetikk og tilgjengelighet er noe teamet ser på som en positiv utfordring. Du vil jobbe tett med designere, utviklere og produkteiere for å etablere en god designkultur. Det er mange faglig sterke kolleger rundt deg, noe som noen ganger kan utfordre ditt faglige perspektiv, men som vil garantert videreutvikle deg i din rolle som UX-designer.

Du blir tilbudt

 • Jobbe med spennende fremtidsrettede løsninger i et av Norges fremste fagmiljø innenfor sikkerhet, identifikasjon og betalingsløsninger
 • Muligheten til å ha en nøkkelrolle i et team, med stor påvirkningskraft
 • Fleksibel arbeidshverdag med kjernetid fra 9-15, og god balanse mellom arbeid og privatliv med mulighet for å jobbe delvis fra hjemmekontor
 • Muligheter for kurs, konferanser og faglig påbygg
 • Dekket internett og mobilabonnement
 • Kantineordning
 • Gode personalforsikringer og pensjonsordninger
 • Firmahytte på Kvitfjell

Arbeidsoppgaver

 • Lede to andre UX-designers og deres faglige utvikling
 • Designe med brukeren i fokus basert på dataanalyse, forretningskrav og brukertester
 • Samarbeide med produkteiere for å påvirke produktstrategi og definere designprosesser
 • Datainnsamling, konseptutvikling, interaksjonsdesign og visuelt design i samarbeid med utviklingsteam og produkteiere
 • Innhente brukerinnsikt gjennom samtaler, brukertester, analyseverktøy og mer
 • Sørge for at produkter følger retningslinjer for universell utforming
 • Følge med på trender og utvikling innenfor UX, UI og digital design

Vi søker deg som

 • Har fullført en høyere utdanning innen interaksjonsdesign, grafisk design, eller andre relaterte fagområder
 • Har arbeidserfaring som UX-designer eller UT-designer av digitale produkter - designportefølje må legges ved søknaden
 • Trives med å jobbe med visuell design
 • Behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig


Vi ser etter deg som er samarbeidsvillig og kommunikativ, du har evnen til å tilpasse ditt budskap til mottakeren, og opprettholder en god og konstruktiv dialog. Du er og utholden, og opprettholder fokus selv om det tar litt tid før et prosjekt når målet. Fremfor alt har du en god visuell formidlingsevne, har et sterkt engasjement for brukeropplevelsen og som vil spre glede med godt design!

Søknadsinformasjon:

 • Søknadsfrist: Snarest.
 • Start: Etter avtale med hensyn til oppsigelsestid.
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse i Buypass.
 • Plassering: Nydalen i Oslo og/eller Gjøvik.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg her!
 • Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Informasjon om bedriften

Buypass ble etablert i 2001, og tilbyr en komplett portefølje av tjenester for identifisering og kryptering av informasjon gjennom hele den elektroniske verdikjeden. Med elektroniske ID-løsninger og betaling, sørger de for en tryggere og enklere digital hverdag både for enkeltpersoner og virksomheter. Buypass er Norges eneste utsteder av internasjonalt godkjente SSL-sertifikater. Kundene til Buypass er store aktører som blant annet Telenor, Gjensidige, TV2, Eika og Evry.

Buypass har også et utviklingsmiljø som utvikler spennende digitale løsninger for idretts-Norge, og jobber tett med Norges Idrettsforbund.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen