Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

RiksTV søker ny kollega som vil være intern ITs ansikt utad!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du typen som trives med at ingen dager er like? Liker du å løse problemer og hjelpe kollegaene dine? Da anbefaler vi deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner, RiksTV, ser vi i Academic Work etter deg som ønsker å ta det neste steget i din karriere som en sentral brikke i et stadig utviklende selskap. I denne rollen får du jobbe med både Rikstv og Strim. Strim er en frittstående tjeneste eid av RiksTV, som samler innhold fra en rekke innholdsleverandører som TV 2 Play, HBO Max, Paramount+, Viaplay og tradisjonelle TV-kanaler i ett abonnement.

Som IT-koordinator i Strim/RiksTV vil du ha en variert og dynamisk hverdag preget av høyt tempo og menneskelige relasjoner. Her vil du være intern ITs ansikt utad i organisasjonen og være synlig og tilgjengelig for dine kollegaer. Det innebærer å sikre at dine kollegaer har de beste forutsetningene for å skape og produsere effektivt og smidig. Hos Strim/RiksTV vil du jobbe tett sammen med selskapets interne IT-ansvarlige, hvorav hun tar seg av strategisk IT, og du med operasjonell IT.

Hvorfor jobbe i RiksTV?

Her vil du bli del av en folkelig kultur med kollegaer som er opptatt av å spille hverandre gode. For å møte utfordringer i hverdagen på best mulig måte, er vi like opptatt av hvordan vi jobber som hva vi faktisk gjør.

Du vil få rom og tillitt til å bygge din egen karriere i retningen du ønsker, og du er selv ansvarlig for din egen kompetanseutvikling, da du selv best hva du trenger for å tilegne deg ny kunnskap og ferdigheter. Strim/RiksTV har en medarbeidertilfredshet på 9.3 i gjennomsnitt

Fortsatt ikke overbevist?

 • Få tett og personlig oppfølging 1:1 oppfølging av nærmeste leder
 • Jobb fra moderne lokaler med takterrasse, treningsrom, bordtennisbord og shuffleboard
 • Få tilgang på en fantastisk RiksTV-kantine med egen kokk
 • Ta del i årlig RiksTv tur og team-samlinger flere ganger i året
 • Bli med på sosiale arrangementer som månedlige lønningspils og spillekvelder


«RiksTV tilbyr på en inkluderende og åpen arbeidskultur som setter de ansatte først. Du velger selv hvordan du vil legge opp arbeidsdagen din og ingen dag er lik den forrige.» - Sandra Wong, IT Manager

Din hverdag vil innebære blant annet å:

 • Være tilgjengelig for IT-operasjonelle henvendelser
 • Sikre at møterom, videoutstyr og digitale møteplattformer fungerer optimalt
 • Føre bestillinger og oppsett av utstyr
 • Tildele nødvendige tilganger og lisenser
 • Gjennomføre lettere feilsøking og dokumentbehandling
 • Være en veiledende driftspartner over chat og telefon ut mot partnere

Hvem tror vi du er:

For å lykkes og trives i rollen tror vi du er nysgjerrig, lærevillig og kan tilegne deg kunnskap kontinuerlig. Du har teknisk interesse og grunnleggende forståelse for Lenovo, Mac og Microsoft-produkter.

Du kan vise til erfaring fra kundeservice, support eller lignende og snakker et skandinavisk språk flytende.

Har du ikke den formelle tekniske erfaringen? Det trenger ikke bety at du ikke er riktig person for jobben. Vi ønsker å møte deg som brenner for å hjelpe andre!

Som person er du:

Som person er du fleksibel og du evner å prioritere mellom oppgaver som skjer samtidig. Du liker å yte service og får energi og glede ut av å hjelpe andre. Vi ser etter deg som en er kreativ problemløser og som kan jobbe med høy grad av frihet under ansvar.

Hos RiksTV vil være en del av et team på 4 personer, som inkluderer deg selv, IT-ansvarlig, sikkerhetsansvarlig, og personal- og smidig coach. Se videoen nedenfor for innblikk i et av våre team på huset!

Annen informasjon:

 • Sted: Økern Torgvei 13, 0580, Oslo
 • Stillingens omfang og art: 100% stilling med et års engasjement, med mulighet for forlengelse
 • Oppstart: Etter nærmere avtale
 • Kontakt: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. VG har bedt om at alle spørsmål gjeldende stillingen blir håndtert av Academic Work

RiksTV-familien. Hvem er de?

I RiksTV jobber de for å skape et produkt til glede for fremtidige generasjoner. For å greie dette må de ha en kultur som inspirerer dem til å være den beste utgaven av dem selv. Måten de etterlever verdiene på er å bygge selskapet som en stor familie. De er en lidenskapelig og nysgjerrig gjeng som alltid streber etter å bli bedre.
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen