Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Inhouse fullstack-utvikler søkes til Vitec Megler!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe med et webbasert system som påvirker nesten hele eiendomsmeglerbransjen? Er du opptatt av kvalitet i koden? Vårt system brukes av meglere i nesten hele Norge, og uten Vitec stopper hverdagen for eiendomsmeglere over hele landet.

Informasjon om stillingen

I stillingen som Fullstack-utvikler vil du bidra til å videreutvikle brukervennlige og funksjonelle løsninger i Vitec Megler sitt meglersystem Next. Next er et webbasert system for den moderne megleren som foretrekker all funksjonalitet tilgjengelig på alle flater – og vil jobbe når og hvor det måtte passe – og er valgt av flest brukere i bransjen. Du vil være ansvarlig for å følge user stories for å både utvikle ny funksjonalitet og optimalisere eksisterende løsninger. Du vil ta del i en faglig sterk gruppe med utviklere som jobber både selvstendig og i team.

Utviklerne hos Vitec Megler jobber i sprinter og du vil få en stor variasjon av oppgaver gjennom å jobbe kontinuerlig med funksjonalitet som gjør brukerne enda mer effektive. I Vitec Megler sitt kreative miljø blir din kunnskap og dine tanker godt ivaretatt og du får kolleger som gjerne deler sin kunnskap og sine erfaringer. Her får du bidra til å optimalisere og skape ny funksjonalitet i Next og kommer til å jobbe med prosjekter som varierer fra frontend, backend og fullstack.

Dessuten får du:

 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Variert arbeidshverdag
 • Utviklingsmuligheter i selskapet
 • Vitec-dager - 5 ekstra fridager med lønn hvert år
 • Fri telefon/bredbånd
 • En sosial arbeidsplass med fokus på sosiale aktiviteter hver måned (egen - trivselskomitee internt som sørger for mye moro)


Dette sier en av våre seniorutviklere om å jobbe i Vitec Megler: "Å dra på jobb hver dag og vite at Vitec Meglers løsninger effektiviserer store deler av eiendomsmeglerbransjen er utrolig motiverende. Produktene er nyskapende både i form og funksjonalitet og jeg føler at brukerene våre setter veldig pris det vi lager."

Hvem er så du?

Det er en fordel om du har høyere relevant utdannelse i kombinasjon med relevant arbeidserfaring med C#, Javascript og HTML5/CSS3. Det også viktig for oss at du er:

 • Ansvarsbevisst – du viser engasjement, tar ansvar for og driver egne oppgaver og ansvarsområde fremover.
 • Selvstendig – du klarer å ta valg for å drive egne oppgaver forover, samt å jobbe uten forhåndsdefinerte løsninger.
 • Løsningsorientert – du har evner å samle inn informasjon og gjøre analyser av problemene du står ovenfor for å kunne komme frem til effektive løsninger.


Ettersom vårt utviklingsteam er lokalisert i Norge og Sverige så er det viktig at du har gode språkkunnskaper i norsk og kan forstå svensk muntlig og skriftlig.

Praktisk informasjon før du søker:

 • Søknadsfrist: Løpende selektering, vi behandler søknader fortløpende.
 • Start: Snarest/etter avtale med hensyn til oppsigelsestid
 • Stillingsomfang: Rekruttering, 100% stilling.
 • Plassering: Oslo, Biskop Gunnerus' gate 14, 0185, Oslo
 • Academic Work håndterer rekrutteringsprosessen på vegne av Vitec. Skulle du ha noen spørsmål vedrørende prosessen eller stillingen, ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Anders Myhrvold

Informasjon om bedriften

Vitec Megler AS er en del av det børsnoterte, svenske selskapet Vitec Software Group AB. Vi er en betydelig aktør innen saksbehandlingssystem til eiendomsmeglere. Vi har gjennom høy kompetanse på programvareutvikling og godt samarbeid med landets ledende eiendomsmeglere utviklet bransjespesifikke kunde- og salgsstøttesystem for bolig- og næringsmeglere. Løsningene forenkler og effektiviserer hverdagen for eiendomsmeglere over hele landet.

Vi er i dag 40 ansatte, med kontor sentralt plassert i Posthuset ved Oslo Sentralstasjon. Sammen med vår svenske søsterorganisasjon er vi ca 80 medarbeidere som jobber med programvareutvikling og leveranser for eiendomsmegling. Vitec har om lag 200 ansatte i Norge, og Vitec Software Group har mer enn 1000 ansatte totalt.

Vitec Software Group er ledende innen Vertical Market Software i Norden. Vi utvikler og leverer standardprogram for ulike nisjer. Vitec vokser gjennom oppkjøp av veletablerte programvarebedrifter. Konsernets overordnede prosesser sammen med medarbeidernes dype kunnskap om kundenes lokale markeder skaper gode forutsetning for forbedring og kontinuerlig innovasjon. Vitec er notert på Nasdaq Stockholm og omsatte for 1 313 Mkr i 2020. Les mer om oss på www.vitecsoftware.com

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen