Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi leverer nyskapende velferdsteknologi til helse- og omsorgssektoren!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du tenkt på hvordan eldrebølgen vil påvirke Norge som samfunn? Vil du jobbe i en bransje i sterk vekst med store muligheter i fremtiden? Som prosjektleder hos Sensio vil du komme inn en engasjert og kompetanserik avdeling, hvor du vil hjelpe oss med å løse essensielle problemer innen velferd- og omsorg i Norge og internasjonalt.

Informasjon om stillingen

Sensio er et norsk teknologiselskap i sterk vekst, både i Norge og utlandet, som kan tilby deg en unik mulighet til å være med på å levere fremtidens velferdsteknologiske løsninger med utgangspunkt i et norsk utviklingsmiljø og markedsledende plattformteknologi.

Du kommer til å trives hos oss om du liker å jobbe tett med teknologi. Vi jobber med fremtidens velferdssatsning og her har du store muligheter til prege samfunnet vårt. Gjennom å koordinere, planlegge og gjennomføre prosjekter vil du få en variert hverdag og stor mulighet til å øke egen kompetanse.

Vi kan tilby deg en spennende stilling med meget gode utviklingsmuligheter, både i Norge og internasjonalt. Vi lover spennende oppgaver i en variert arbeidshverdag hvor du får mulighet til å bygge relevant og fremtidsrettet kompetanse.

Therese har vært prosjektleder hos oss i 4.5 år og dette sier hun om miljøet:

"Vi er en veldig ivrig gjeng med høyt arbeidstempo som er flinke til å jobbe sammen. Det er lav terskel for å spørre om hjelp når man trenger det og mye frihet under ansvar. Jeg valgte selv å jobbe her fordi bransjen er i stor vekst og produktene som leveres er veldig spennende og samfunnsnyttige. Vi er også veldig flinke på det sosiale og spiser ofte lunch og middag sammen i tillegg til lønningspilser og andre arrangementer."

Vi tilbyr deg:

 • Et engasjert og ungt fagmiljø med høy hastighet og innovasjon
 • Varierte, utfordrende og spennende arbeidsoppgaver
 • Meget gode utviklingsmuligheter
 • Nye lokaler midt i Oslo sentrum (kort vei til alt)
 • En god start gjennom strukturert opplæring
 • Et godt arbeidsmiljø som fyller en samfunnsmessig, meningsfylt rolle
 • Stor mulighet for påvirkning, bestemme innholdet i din egen jobbhverdag og utvikle deg i rollen


Hvordan blir dine arbeidsoppgaver hos oss?

 • Implementering av velferdsteknologi i kommunalhelsetjenesten
 • Ivareta rollen som prosjektleder gjennom alle fasene i et prosjekt fra initiering til overlevering av sluttprodukt
 • Planlegge, styre og rapportere økonomi, fremdrift og avvik i prosjektene
 • Jobbe tett sammen med intern organisasjon samt kunder for å sikre god dialog og behovsavklaringer underveis
 • Være hands on i implementeringen og drivkraften for å få prosjektene fremover
 • Sikre god dialog med partnere og underleverandører
 • Være med å definere utvikling og innovasjon av Sensio produktene gjennom leveranseprosjektene
 • Stillingen rapporterer direkte til leder for Delivery

Hvem er så du?

 • Du har en utdannelse fra høyskole/universitet, eller relevant erfaring som kompenserer
 • Du har tidligere erfaring som prosjektleder, men du kan være i starten av din karriere
 • Om du har en god teknologisk forståelse vil det være en fordel
 • Det er også en fordel med kjennskap til offentlig virksomhet/forvaltning og offentlige anskaffelser, men ikke et krav.
 • Er god til å kommunisere på norsk, både muntlig og skriftlig
 • Førerkort er en fordel


For å kunne blomstre i rollen hos oss så ser vi etter noen personlige egenskaper, disse vil være grunnlaget for intervjuet ditt med Academic Work.

 • Resultat- og serviceorientert
 • Selvstendig
 • Strukturert
 • Ansvarsfull


Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Løpende selektering
 • Oppstart: Fleksibelt, etter avtale
 • Omfang: Heltid, du blir fast ansatt hos Sensio
 • Arbeidssted: Stenersgata 1A, 0055 Oslo


Denne rekrutteringsprosessen er utført i samarbeid med Academic Work. Ta kontakt med Anders Myhrvold i Academic Work på 459 13 435 eller anders.myhrvold@academicwork.no for spørsmål.

Informasjon om bedriften

Dersom Norge fortsetter som i dag vil offentlige utgifter til helse- og omsorgstjenester være fordoblet i 2060 og allerede i 2035 vil Norge mangle over 75 000 helsearbeidere. Det er bred enighet om at svaret på denne utfordringen ligger i innføring av velferdsteknologi, i kombinasjon med tilhørende tjenesteinnovasjon. Her ønsker Sensio å være med på å utgjøre en forskjell med utgangspunkt i Sensio sin egenutviklede software og IP.

Sensio er et norsk teknologiselskap med Oslo-basert utviklingsmiljø som de siste 8 årene spesialisert seg på utvikling av velferdsteknologiske tjenester til den kommunale helse- og omsorgstjenesten. I dag utgjør Sensio det største dedikerte fagmiljøet for kommunal helse- og omsorgsteknologi i Norge med sine 95 ansatte. Plattformløsningene våre dekker i dag over halvparten av norske kommuner, over 4000 pasientrom og 25 000 mottakere av hjemmetjenester.

Sensio er en del av Sensio Holding AS. RoomMate, Safemate, Safecall, Vestfold Audio og Hospital IT er også heleide datterselskap. Sensio Holding er et hurtigvoksende norskbasert programvare- og elektronikkselskap innenfor ehelse og velferdsteknologi som i 2020 omsatte for ca NOK 250 millioner med et EBITDA-driftsresultat på 56 millioner. Selskapet er markedsleder innenfor sine områder i Norge og med en sterk posisjon i både Danmark og Sverige.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen