Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du jobbe med utvikling av FinTech løsninger for Norges største finanshus og banker?

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Billingstad
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du Aksjeservice sin nye .Net-utvikler?

Aksjeservice har siden 2006 levert digitale løsninger som har blitt bransjestandard og har gitt en sterk posisjon i markedet. Vi har i dag løsninger som er integrert mot bl.a. Altinn, BankID, Skatteetaten m.fl. De siste årene har en stadig større del av våre leveranser vært skreddersydde FinTech-løsninger til landets største finanshus og banker - i tillegg til spesialtilpassede løsninger for advokatbransjen. For å dekke den økende etterspørselen både nasjonalt og internasjonalt ser vi nå behov for å utvide med flere nøkkelpersoner som kan være med å videreutvikle våre løsninger.


Vi ser etter deg som har erfaring fra utvikling i .NET-miljø og oppdatert kompetanse på fremtidsrettede teknologier og løsninger. Du må være opptatt av å levere god og effektiv kode. Erfaring fra finans vil være et pluss, men ingen forutsetning da mange av oss har mye bransjekunnskap.


Ønskede kvalifikasjon og erfaring

  • Høyere utdannelse innen IT / utvikling
  • Minimum 2 års relevant arbeidserfaring
  • Kompetanse på .NET / MS SQL
  • Interesse for digitalisering, trender og teknologi (gjerne innen FinTech og RegTech)
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Personlige egenskaper

  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • God forretningsforståelse og evne til å sette seg inn i kunders ønsker og behov
  • God til å jobbe selvstendig og være løsningsorientert


Hos oss får du mye ansvar og frihet til selv å bestemme hvordan man løser oppgaver. Du blir en del av et team med høy kompetanse innen FinTech og alle aspekter rundt dette – og du får jobbe med mange av landets største finanshus.


Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og bonusordning.


Vi ser frem til å høre fra deg!

Aksjeservice AS
Aksjeservice leverer eierregistertjenester til drøyt 1.800 norske og skandinaviske selskap samt megler- og investorwebløsninger til flere av landets største finanshus, advokathus og banker. Våre løsninger er driftskritiske for finanshusene, og all handel og investorservice skjer gjennom våre løsninger.

Alle løsninger levert av Aksjeservice er utviklet, driftet og eid av selskapet selv. Vi har kontor på Billingstad i Asker, rett bak IKEA Slependen med nærhet til offentlig kommunikasjon som buss og tog med hyppige avganger både mot Oslo og Drammen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen