Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Seniorutvikler søkes til en proptech scale-up hvor teknologien sitter i førersetet!

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Defigo er et norsk scale-up selskap innen proptech som utvikler og selger digitale verktøy for fysisk adgangskontroll til bolig- og næringsbygg. Det som gjør Defigo unikt er at vi opererer i knutepunktet mellom å levere smart, digital, kostnadsbesparende tjeneste til våre kunder, levere en tjeneste som gjør hverdagen til brukerne våre enklere og tryggere samtidig som vi bidrar til å gjøre eiendomsbransjen mer bærekraftig. Defigo har hatt et høyt veksttempo de siste årene og nå ekspanderer vi internasjonalt, både til Europa og USA. 


Hos oss har vi et spennende arbeidsmiljø bestående av kommersielle og digitale hoder. Utviklermiljøet vårt er oppdelt mellom Norge og Ukraina, hvor de viktigste nøkkelrollene jobber på våre kontorer i Bogstadveien. Nå trenger vi flere utviklerkollegaer her i Oslo, som kan gjøre oss enda bedre og bidra til vår misjon å utfordre den satte og tradisjonelle adgangskontroll-bransjen. Vi brenner for å bygge en løsning som kommer til å gjøre hverdagen enklere, smartere og tryggere for millioner av mennesker i hele verden. Vi setter oss ambisiøse mål som vi jobber sammen for å nå - og vi har det gøy sammen, både i og utenfor arbeidstiden. 


Nå ser vi etter dyktige utviklere. 

I tiden som kommer skal vi utvikle mange innovative funksjonaliteter som skal ruste oss opp for å utkonkurrere mange andre systemer på markedet. Det vil kreve at vi bygger kode som ikke bare holder høy kvalitet, men som også er gjennomtenkt og vil kunne vedlikeholdes og oppgraderes på en smart måte. Som seniorutvikler ønsker vi at du deler vår ambisjon om å bygge et konkurransedyktig produkt, og ikke minst vår innovative tankegang. Vi ønsker også at du bruker dine erfaringer til å samarbeide med oss om idéer og konsepter fra et tidlig stadie i utviklingsfasen, og at du, som senior, kan ta et ekstra ansvar overfor dine utviklerkollegaer i Norge og hos vår samarbeidspartner i Ukraina. Du vil håndtere en bred teknologistack bestående av alt fra embedded-systemer til AWS-teknologi, hvor ditt ansvar ligger på software-siden. Dette blir noen av dine arbeidsoppgaver: 

 • Delta i planlegging av utviklingsprosjekter med agil metodikk i bakhodet - herunder planlegging, estimering, programmering, implementering, og noe test arbeid
 • Skrive kode som er robust, trygg og skalerbar
 • Tett kommunikasjon med dine utviklerkollegaer i Norge og Ukraina
 • Automatisering av utvikleroppgaver der det er hensiktsmessig, og lar seg gjøre
 • Løse utfordringer relatert til ny og eksisterende kode
 • Delta i å etablere god arbeidsmetodikk, utviklingsmetodikk, best practice og reviews/feedback


Dette tror vi om deg.

I rollen som seniorutvikler hos oss vil du få mange utfordringer som gir et enormt utviklingspotensiale. I takt med at vårt firma vokser, ser vi også for oss at du på sikt kan få muligheten til å påta deg mer ansvar overfor andre utviklere. Hvis du er på utkikk etter en karrieremulighet som kan gi deg utviklingsmuligheter, ansvar og selvstendighet i rollen som utvikler, har du kommet til rett plass. For å fylle rollen på en god måte har du dette med deg i sekken; 


 • Du har jobbet med, og har god kjennskap til NodeJS, Postgresql og React
 • Du har erfaring med utvikling av webapplikasjoner, samt Linux- eller andre Unix-baserte løsninger
 • Du anser deg selv som en lagspiller, og er ikke redd for å ta styringen i utviklingsprosjekter 
 • Du har gode nok engelskferdigheter til at du er komfortabel med å benytte dem i en jobbrelatert setting


Hos oss møter du dette: 

 • En fremoverlent arbeidsplass hvor teknologien sitter i førersetet
 • Muligheten til å bidra på det vi tror er “the next big thing” innen proptech
 • En karrieremulighet som kan gi deg ansvar og muligheter
 • En arbeidsgiver som satser på deg og din kompetanse
 • Et mangfoldig arbeidsmiljø med store ambisjoner, som vektlegger å ha det gøy sammen
 • Kollegaer som er interessert i at du skal ha det bra på jobb, og at dere skal respektere og bruke hverandres kompetanse for å komme i mål 
 • Muligheter til å delta i selskapets program for aksjer/opsjoner
 • Og selvsagt - konkurransedyktige betingelser. 


Høres dette spennende ut? 

Da håper vi du ikke nøler med å ta kontakt! Du kan legge inn CV og/eller kontaktinformasjon gjennom skjemaet til høyre - da vil våre rekrutteringsrådgivere kontakte deg så snart som mulig. Hvis det er noe du lurer på er du hjertelig velkommen til å kontakte Maria eller Bjørn direkte. Du når dem på maria@cruit.no / 901 70 114 eller bu@cruit.no / 906 12 900. 


Vi snakkes! 

Defigo

Vi tilbyr en smart porttelefon av høy kvalitet med video, nøkkelfri adgang fra mobilen og en webportal for effektiv administrasjon. Våre løsninger effektiviser administrative oppgaver, samtidig som både sikkerheten i bygget og trivselen til menneskene som er der øker.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen