Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Bli vår neste DevOps Specialist!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Fornebu
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe med virkelig innovative tjenester? Er du i starten av din karriere og nylig utdannet innen IT? Hos oss vil du bli en DevOps Specialist etter en solid opplæring, hvor du vil jobbe med tverrfaglige team og få mange spennende tekniske utfordringer! Med tiden har vi også store karriere- og vekstmuligheter!

Informasjon om stillingen

Compello er inne i en utviklende fase, og derfor søker vi nå etter en DevOps specialist til spennende arbeidsoppgaver. Stillingen hører inn under vårt DevOps team, og du blir en del av et dynamisk selskap hvor du har anledning til å påvirke din egen jobbhverdag og resultatene du skaper. I Compello spiller vi hverandre gode, og ønsker å lykkes sammen. Vi mener at god forståelse for kundens behov og forretning er en viktig del av jobben for å kunne digitalisere og automatisere våre kunders prosesser.

Vi tilbyr deg

 • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Store muligheter for personlig vekst og faglig utvikling
 • Et varmt, inkluderende arbeidsmiljø med stor takhøyde
 • Faglig dyktig og engasjerte kollegaer
 • Muligheten til å jobbe med virkelig innovative tjenester
 • Et av selskapene i IT-bransjen i Norge med den høyeste kvinneandelen
 • God lønn - du er en viktig brikke i selskapet
 • Gode pensjon- og forsikringsordninger, helseforsikring via Gjensidige
 • Flotte lokaler sentralt på Fornebu og stor fleksibilitet med hjemmekontor


Hvem er du?

En teknisk kompetent person med en utdannelse innen IT. Vi ser også etter deg med en høy grad av serviceinnstilling. Utover det, så evner du å jobbe selvstendig og kan drive dine egne ansvarsområder fremover. Vi jobber i team og håper du trives med dette også da du vil samarbeide på tvers av avdelinger i organisasjonen vår. Som DevOps Specialist vil du være i kontakt med kunder, partnere og tredjepartsleverandører som er bakgrunnen for at vi ser etter disse egenskapene.

 • Du har høyere relevant teknisk bakgrunn/utdanning Bachelor eller Master i informatikk eller informasjonsteknologi
 • Du er gjerne nyutdannet, erfaring er ikke et krav; men om du har det så har vi utfordringer som passer deg og!
 • Du har lyst til å jobbe med med drift og/eller utvikling av systemer som kjører på moderne skyplattformer, spesielt Microsoft Azure.
 • God kunnskap om IT-systemer, gjerne fra programvarebransjen
 • Må beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Praktisk informasjon før du søker:

 • Søknadsfrist: Løpende selektering, vi behandler søknader fortløpende.
 • Start: Snarest/etter avtale med hensyn til oppsigelsestid
 • Stillingsomfang: Rekruttering, 100% stilling.
 • Plassering: Technopolis, Fornebu
 • Academic Work håndterer rekrutteringsprosessen på vegne av Compello. Skulle du ha noen spørsmål vedrørende prosessen eller stillingen, ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Anders Myhrvold

Informasjon om bedriften

Compello er et programvareselskap som består av mer enn 80 entusiastiske medarbeidere, som har som målsetning å bli en ledende aktør i Europa innenfor området elektronisk faktura og meldingsutveksling. Compello har kontorer i Oslo, Larvik og Stockholm, og er stolte av å ha hele 40% kvinneandel. Mer enn 7 000 selskaper i 20 land bruker våre løsninger hver dag. Compello samarbeider tett med Microsoft og er Microsoft Gold Partner. Compello er siden desember 2020 eid av Visma, og en del av Visma familien, men vil bestå som en egen merkevare.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen