Har du lyst til å jobbe som Datavarehusutvikler i et av Nordens hurtigst voksende mobilselskap?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ice Communication Norge AS skal styrke sitt Analytics plattform-team, og søker nå etter en dyktig Datavarehusutvikler til sin avdeling Insight & Analytics. Avdelingen består av svært engasjerte og kompetente mennesker som jobber med alt fra datavarehusutvikling, tradisjonell analyse til data science.

Som Datavarehusutvikler vil du blant annet jobbe med å utvikle dataprodukter som vil brukes til rapportering, analyse og prediksjonsmodeller. Du vil også jobbe bredt innen BI og analyse, men ha et hovedfokus knyttet til dataarkitektur, datamodellering og utvikling av dataprodukter. Ditt arbeid med å utvikle gode løsninger vil være synlig og vil påvirke virksomhetens daglige operative drift. Stillingen rapporterer til leder for Analytics platform-teamet.

Ansvarsområder:

 • Utvikle, forbedre og videreutvikle vår dataarkitektur og datamodeller innen rapportering og analyse
 • Samarbeide med forretningen, analytikere og data scientister og forstå deres innsikts- og databehov
 • Oversette forretningsbehov gjennom å utvikle datakilder og dataprodukter i sql, som vil brukes til rapportering, analyse og maskinlæring
 • Profilere kildesystemer og identifisere data med forretningsverdi
 • Være med å utvikle og drifte analyseplattformen i henhold til ice sine forretningskrav og målarkitektur


Kvalifikasjoner:

 • Har jobbet med dataarkitektur
 • Erfaring med utvikling i datavarehus eller andre nærliggende områder
 • Erfaring med å lage datakilder/dataprodukter
 • Solid SQL-kompetanse
 • Sette seg inn i problemstilling til datakonsumenter / rapportbrukere og utforme gode datakilder og datamodeller
 • Kjennskap til arbeidene til Kimball, Linstedt,  Eckerson og andre innen fagfeltet er en fordel
 • Holder deg oppdatert på trender innenfor BI/Analytics-fagområdet


Personlige egenskaper:

 • Strukturert, analytisk, og solid systemkompetanse
 • En lagspiller som utfordrer deg selv og andre når det er nødvendig
 • Serviceinnstilt og positiv, liker høyt tempo og en god latter


ice tilbyr:

 • Muligheten til å jobbe i et moderne teknologiselskap i sterk utvikling
 • Mulighet til å definere din egen arbeidsdag og rolle i et lite og smidig team
 • Faglig variert stilling i et svært kompetent fagmiljø
 • Unike, spesialbygde kontorer i Nydalen som fasiliteter en aktivitetsbasert arbeidsmetode


Søknadsfrist: Snarest For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Partner i Capus, Kristian Lennertzen (916 16 073 / kl@capus.no) eller Rådgiver og CRM-Manager i Capus, Millie Kverneland (950 63 200 / millie.kverneland@capus.no).

Om arbeidsgiveren

Helt siden vi lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av Norges nye mobilnett har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre det Norske mobilmarkedet til det bedre for deg – og alle mobilkunder i Norge.

Gjennom seks korte år som mobiloperatør har vi gått fra én kunde og én mobilmast, til 663 000 kunder og bygget Norges nye og moderne mobilnett. Et nett vi har bygget for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger – til enda lavere pris.

I tillegg til å bygge eget nett og være Nordens hurtigst voksende mobilselskap fem år på rad, har vi satt Rollover og Rollover Deling på kartet. Vi har presset prisene, lansert Norges eneste gratisabonnement for barn og samtidig blitt kåret til mobilselskapet med den beste kundeservicen flere år på rad.

I år ble er vi kåret til Norges 4. beste arbeidsplass i Great Place to Work.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen