Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du å utvikle nye produkter og tjenester? Da søker vi deg!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ice Communication Norge AS søker etter en dyktig Product Manager – Value Added Services (VAS) til sin avdeling Product & Offerings. Avdelingen er ansvarlig for ice sine produkter- og tjenester som blant annet abonnementer, programmer og konsepter for mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

Som Product Manager – VAS vil du være ansvarlig for å utvikle nye og lønnsomme produkter- og tilleggstjenester som skaper merverdi for kunden. Stillingen vil til å begynne med få produktansvar for embedded SIM (eSIM), og etter hvert også ansvaret for utviklingen av nye VAS tjenester. VAS teamet har i 2021 utviklet nye produkter og kampanjer i samarbeid med HELP Forsikring og med RiksTV sin strømmetjeneste Strim.

Du vil jobbe tett med ulike team innad ice sin kommersielle avdeling, samt Finans og Teknologi. Det er derfor vesentlig at du har en god forretningsforståelse, og at du trives med å lede arbeidsprosesser på tvers av forretningen.?Stillingen rapporterer til Team Lead, Value Added Services.

Ansvarsområder:

 • eSIM: Utvikle og forankre et helhetlig roadmap for eSIM, kartlegge ulike kundesenarioer, kanaler og sluttbrukerutstyr, samt utforme nye konsepter og kundeopplevelser
 • Lede utvikling av nye verdiøkende tjenester som støtter opp under selskapets strategi og mål
 • Overvåke konkurransesituasjon og markedet, teknologiutvikling i fagområdet, produktlønnsomhet og være kontinuerlig initiativtaker i forvaltning, videreutvikling eller avvikling av VAS tjenester
 • Sikre produkt- og kundesynergier mellom vertikalene mobilt bredbånd og mobiltelefoni


Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdannelse innen relevante fagområder – teknisk eller marked/business
 • Tidligere arbeidserfaring innen forretningsutvikling, produktutvikling, kundereiser eller prosjektledelse
 • Erfaring fra internett- eller app-tjenester, eCommerce eller telekom er positivt
 • Kunne fungerer som kravstiller og diskusjonspartner med teknologer (arkitekter, analytikere og prosjektledere)
 • God forretningsforståelse og analytiske evner
 • Gode språkkunnskaper, både muntlig og skriftlig i norsk og engelsk


Personlige egenskaper:

 • Interesse for teknologi, og liker å diskutere ideer og forretningsmuligheter
 • En relasjonsbygger med gode kommunikasjonsferdigheter
 • Proaktiv og løsningsorientert, og alltid jobber for å finne de beste løsninger for kunden og for ice
 • Nysgjerrig, engasjert, og har god gjennomføringsevne
 • Motiveres av et høyt tempo og muligheten til å påvirke


Ice tilbyr:

 • Muligheten til å jobbe i et moderne teknologiselskap i sterk utvikling
 • Mulighet til å definere din egen arbeidsdag og rolle
 • Faglig variert stilling i et svært kompetent fagmiljø
 • Unike, spesialbygde kontorer i Nydalen som fasiliteter en aktivitetsbasert arbeidsmetode


Søknadsfrist: Snarest

For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Partner i Capus, Kristian Lennertzen (916 16 073 / kl@capus.no) eller Researcher i Capus Snorre Helseth (41 60 86 40 / sh@capus.no).

Om arbeidsgiveren

Helt siden vi lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av Norges nye mobilnett har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre det Norske mobilmarkedet til det bedre for deg og alle mobilkunder i Norge.

Gjennom fem korte år som mobiloperatør har vi gått fra én kunde og én mobilmast, til 677 000 kunder og bygget Norges nye og moderne mobilnett. Et nett vi har bygget for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger til enda lavere pris.

I tillegg til å bygge eget nett og være Nordens hurtigst voksende mobilselskap fem år på rad, har vi satt Rollover og Rollover Deling på kartet. Vi har presset prisene, lansert Norges eneste gratisabonnement for barn og samtidig blitt kåret til mobilselskapet med den beste kundeservicen flere år på rad.

I år ble vi kåret til Norges 4. beste arbeidsplass i Great Place to Work.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen