Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du lære deg ServiceNow og jobbe med plattformforvaltning i REMA 1000?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å bli administrator i ServiceNow for å sikre at REMA 1000 har en plattform som støtter deres arbeidsflyt på best mulig måte? Trives du i grenselandet mellom forretning og IT? Da har vi en skreddersydd mulighet for deg!

Informasjon om stillingen

De som jobber i REMA 1000 Norge sikrer at kjøpmen, butikkansatte og kunder har gode digitale løsninger for å gi en best mulig opplevelse i møtet med en av Norges største dagligvarekjeder. Avdelingen Digitalisering og IT (DigIT) er cirka 50 ansatte og er ansvarlig for utviklingen av REMA 1000s digitale tjenester. Det vil være digitale tjenester som brukes av de interne fagavdelingene for å få alt til å henge sammen, men også tjenester som appen Æ eller rema.no.

Under DigIT ligger underavdelingen «Samhandling og Automasjon» som i dag blant annet består av Helge, Leder Samhandling og Automasjon, og Jonas, IT Automation Architect . Samhandling handler om hvordan REMA 1000 skal samarbeide med ulike metodikker, prosesser og verktøy, som for eksempel DevOps og ITIL. Automasjon handler om hvordan automatisering kan støtte disse arbeidsmetodene, og effektivisere samhandling. Så denne avdelingen har ansvar for å legge til rette for økt automatisering og modernisering av arbeidsflyt på tvers av alle fagavdelinger i REMA 1000. Der er ServiceNow den viktigste plattformen for å tilrettelegge for dette.

ServiceNow er en plattform som hjelper bedrifter med å administrere digitale arbeidsflyter og Rema 100 bruker mange ulike moduler i ServiceNow-plattformen, eksempelvis IT Service Management (ITSM), Customer Service Management (CSM), IT Business Management (ITBM), Integrated Risk Management (IRM) og moduler innen HR. Plattformen støtter mange ulike sluttbrukere i ulike fagavdelinger, også de som ikke tilhører DigIT. En øket bruk av plattformen gjør at de ønsker å utvide kapasiteten til å ivareta alle behov godt og utnytte de løsningene de har fått på plass maksimalt gjennom å ansette flere forvaltere.

I samarbeid med Academic Work har REMA 1000 spesialdesignet en kurs- og utdannelsesperiode med 3 plasser i forbindelse med onboarding til rollen. Dette betyr kursing av en senior ServiceNow-konsulent, e-læring, case og coaching. Alt for å gi dere med rett motivasjon og interesse en, for REMA 1000, relevant kompetanse innenfor ServiceNow-plattformen.

Dette vil være en rolle i skjæringspunktet mellom forretning og IT, og dere vil i starten jobbe med generell forvaltning av plattformen. Deretter vil dere kunne jobbe med prosjekter, oppgaver og ansvarsområder i ulike retninger, som for eksempel rådgiver, forretningsutvikler eller være ansvarlig for endringsprosesser og opplæring.

Arbeidsoppgaver

 • Administrere i ServiceNow-plattformen
 • Generell forvaltning – bestepraksis, sikkerhet og brukertilganger, master- og grunndata, følge opp henvendelser med forvaltnings- og utviklingsteam
 • Ha dialog med fagavdelinger om behov og mulige løsninger i ServiceNow
 • Opplæring i ServiceNow
 • Kommunisere og følge opp behov til utviklere som utvikler nye funksjoner og oppdateringen i plattformen
 • Bistå med konfigurasjon og smårettinger/lettere utvikling i plattformen
 • Sørge for at REMA 1000 utnytter løsningene de har på best mulig måte

Vi søker deg som

 • Har fullført en høyere utdannelse
 • Har arbeidserfaring i kundedialog fra enten deltid ved siden av studier eller etter fullførte studier
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Har en klar interesse for å jobbe med ServiceNow-plattformen


Som person er du selvstendig og ansvarsfull. Du driver dine oppgaver selvstendig fremover og tar ansvar for din og teamets egen utvikling. Du har evne til å tilpasse egen kommunikasjon til mottakeren får å formidle rett budskap, som lar deg snakke med både kommersielle funksjoner og utviklere. Er du også klar for å hjelpe REMA 1000 med smarte forretningsløsninger? Da gleder vi oss til å lese din søknad!

Søknadsinformasjon:

 • Søknadsfrist: Snarest.
 • Start: 1. april eller 1. mai 2022.
 • Arbeidsomfang: Fulltid, du er ansatt i Academic Work i 12 måneder før du går over til fast ansettelse i REMA 1000.
 • Plassering: Gladengveien 2 på Ensjø/hjemmekontor.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg her!
 • Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Informasjon om bedriften

Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene. REMA 1000 i Norge består av et hovedkontor i Oslo, samt tolv regionskontorer og seks distribunaler. Hovedkontorets oppgaver omfatter felles markedsføring og innkjøp, økonomi og IT, samt drift, etablering og sentrale støttefunksjoner. Regionskontorene er servicekontorer for butikkene i regionen, og tar seg av regional markedsføring og etablering av nye butikker i sitt område.

I REMA 1000 får dyktige mennesker mulighet til å vokse, utvikle seg og påvirke retningen de går i. Ved å ha dyktige mennesker med de riktige holdningene, gjøre de riktige tingene, jobbe hardt og ha det morsomt mens de holder på, har de lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for deres kjøpmenn og for bedriften – men også for kundene.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen