Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Norsk Folkehjelp søker etter deg som vil ta eierskap til deres løsning i Microsoft Dynamics 365

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe for å sikre effektive og brukervennlige systemer til givere og medlemmer i en av Norges største humanitære organisasjoner?

Informasjon om stillingen

Norsk Folkehjelp ble stiftet i 1939 som fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon, og er en politisk uavhengig medlemsorganisasjon. I Norge jobber Norsk Folkehjelp med førstehjelp og redningstjeneste, i tillegg til flyktnings- og inkluderingsarbeid. De er rundt 120 ansatte på hovedkontoret, og deres visjon er: Solidaritet i praksis.

Norsk Folkehjelp har ambisjoner om å bli en moderne organisasjon med effektive og brukervennlige systemer for deres medlemmer, givere og støttespillere. Deres CRM-løsning ble i slutten av mai oppgradert til Microsoft Dynamics 365, og de har nylig inngått en avtale med en leverandør av e-Læringsplattform som skal integreres med CRM Dynamics 365. Som CRM-ansvarlig vil du ha en nøkkelrolle for utvikling og arkitektur av CRM-løsningen.

Du vil tilhøre Markeds- og kommunikasjonsavdelingen som i dag består av 17 personer. Du vil arbeide tett med superbrukere av systemet, GDPR-ansvarlig og systemleverandøren MySoft. I tillegg vil du inngå i et tverrgående Microsoft Dynamics 365 team på 4-6 personer som er underlagt IT-avdelingen.

Norsk Folkehjelp har en standardløsning av Microsoft Dynamics 365 i bunn og cirka 30% på toppen er tilpasninger. Driften foregår internt, men utvikling skjer i samarbeid med eksterne leverandører. Du vil gjennom eierskapet av systemet arbeide operativt i systemet, løse både små og store problemstillinger og vi tror du er flink på å se synergieffekter og mulige optimaliseringer av de forskjellige brukersystemene.

Du blir tilbudt:

 • Meningsfylte og spennende arbeidsoppgaver i en av Norges største humanitære organisasjoner
 • Muligheten til å være med på å styre digitaliserings-, medlems- og giverreisen i Norsk Folkehjelp
 • Fleksibel arbeidstid og sommertid (08-15) fra mai til september
 • Trening en time/uke i arbeidstiden
 • Moderne lokaler i sentrum av Oslo
 • Kantineordning

Arbeidsoppgaver

Som ansvarlig for Microsoft Dynamics 365 i Norsk Folkehjelp vil du:

 • Ha ansvar for løsningen i tett samarbeid med IT-avdelingen for å sikre tilfredsstillende driftsrutiner
 • Gjøre konfigurasjon og funksjonsoppsett av Microsoft Dynamics 365
 • Arbeide med integrasjon av forretningsprosesser og testing
 • Ha budsjett- og prosjektlederansvar for tildelte systemprosjekter, inkludert å være kontaktperson for eksterne leverandører
 • Være en teknisk rådgiver koblet til systemet, være i stand til å ta beslutninger om behovet for utvikling og også se løsninger på behovene organisasjonen har i bruk av systemet
 • Gi kursing av kolleger i bruk av systemet og sørge for at nødvendig brukerdokumentasjon er tilgjengelig
 • Evaluere medlems- og giverdata og derav strukturere og tilgjengeliggjøre statistikk
 • Bidra til å utvikle lønnsomhets- og lojalitetsmodeller

Vi søker deg som

 • Har erfaring fra teknisk arbeid med systemer (CRM), stor fordel med erfaring av Microsoft Dynamics CRM
 • Brenner for tekniske problemstillinger og å forbedre systemer for å omforme kundebehov til effektive og tekniske løsninger
 • Har gode språkkunnskaper i både norsk og engelsk, skriftlig som muntlig


Vi ser etter deg som er løsningsorientert, strukturert og selvstendig. Du har også gode samarbeids- og kommunikasjonsevner for å skape gode relasjoner på tvers av organisasjonen.

Søknadsinformasjon:

 • Søknadsfrist: Snarest
 • Start: Snarest/etter avtale med hensyn til oppsigelsestid.
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse i Norsk Folkehjelp.
 • Plassering: Stortorvet 10, Oslo.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg her!
 • Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Informasjon om bedriften

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon og har 2500 ansatte i Norge og internasjonalt. De arbeider i 36 land over hele verden og vil i 2021 ha en forventet omsetning på 1,1 milliard kroner. I Norge har Norsk Folkehjelp rundt 14000 medlemmer, og deres mål er å bedre folks levekår og bidra til et demokratisk, rettferdig og trygt samfunn.

Vi ber deg om å lese nøye igjennom Norsk Folkehjelps Etiske retningslinjer, Safeguarding policy og Anti-Corruption Policy. Dersom du blir tilbudt denne stillingen, vil du bli bedt om å signere en egenerklæring om Safeguarding i tillegg til deres Etiske retningslinjer og Taushetserklæring.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen