Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du lære deg ServiceNow og jobbe med visualisering i Power BI i REMA 1000?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du ha ansvar for at REMA 1000 visualiserer sine IT-leveranser på best mulig måte til forretningen? Liker du å jobbe i systemer og trives du i grenselandet mellom forretning og IT? Da har vi en skreddersydd mulighet for deg!

Informasjon om stillingen

I REMA 1000 er de sikre på at gode digitale løsninger er nødvendig for at møtet med en av Norges største dagligvarekjeder skal bli best mulig. Avdelingen Digitalisering og IT (DigIT) er i dag cirka 45 ansatte og er ansvarlig for utvikling og drift av REMA 1000 sine IT-løsninger og teknologiplattformer mot hovedkontor, regioner, butikker, interne sluttbrukere og samarbeidspartnere.

I DigIT ligger avdelingen Tjenestestyring som er ansvarlig for å knytte alle DigIT sine IT-leveranse til Tjenester. Hver tjeneste har et tjenestenavn som beskriver hva tjenesten dekker og skal enkelt kunne forstås av alle som arbeider i REMA 1000. Ved å beskrive IT-leveransene forretningsnært er en av målsetningene å knytte fagavdelingene i REMA 1000 og DigIT tettere sammen. Et slikt samarbeid er en forutsetning for å utvikle og utnytte de digitale tjenestene best mulig. Tjeneste-katalogen viser alle tjenestene som et digitalt oppslagsverk, og er presentert ved bruk av visualisering i Power BI med data fra ServiceNow. Tjenestekatalogen er kontinuerlig under utvikling og er et sted hvor det alltid skal ligge rett og relevant informasjon om DigIT sine leveranser.

I rollen som Ansvarlig Digital Tjenestekatalog vil du ha hovedansvaret for utvikling, forvaltning og ajourhold av tjenestekatalogen. Stillingen vil jobbe tett med tjenesteteam både i DigIT og i forretning, med Leder Tjenestestyring og IT kontraktsansvarlig. Vi søker deg som er engasjert, motivert og nysgjerrig på ny teknologi og forstår viktigheten av solide plattformer for å lykkes med digitalisering. I REMA 1000 får dyktige mennesker mulighet til å vokse, utvikle seg og påvirke retningen de går i.

I samarbeid med Academic Work har REMA 1000 spesialdesignet en kurs- og utdannelsesperiode i forbindelse med onboarding til rollen. Dette betyr kursing av en senior ServiceNow-konsulent, e-læring, case og coaching. Alt for å gi dere med rett motivasjon og interesse relevant kompetanse innenfor ServiceNow-plattformen. Du vil også ha muligheten til å dykke dypere inn i Power BI når du har startet i stillingen.

Arbeidsoppgaver

 • Videreutvikle Tjenestekatalogen samt forankre denne i DigIT og forretning
 • Bistå Tjenesteteam med å følge opp sine tjenester og leverandører
 • Bistå Leder Tjenestestyring i å etablere gode modeller og rutiner for fakturering, fordeling og allokeringsnøkler for IT kostnader
 • Bistå IT Kontraktsansvarlig i å ajourholde kontrakter

Vi søker deg som

 • Har fullført en høyere utdannelse
 • Har god forståelse av økonomi og forretning, minimum gjennom studier, men gjerne fra arbeidserfaring fra enten deltid ved siden av studier eller etter fullførte studier
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Har en klar interesse for å jobbe med ServiceNow og Power BI


Som person er du selvstendig og ansvarsfull. Du er analytisk, strukturert og detaljorientert. Du har evne til å tilpasse egen kommunikasjon til mottakeren får å formidle rett budskap, som lar deg snakke med både forretning og IT. Er du klar for å hjelpe REMA 1000 med å videreutvikle tjenestekatalogen? Da gleder vi oss til å lese din søknad!

Søknadsinformasjon:

 • Søknadsfrist: Snarest.
 • Start: 1. april eller 1. mai 2022.
 • Arbeidsomfang: Fulltid, du er ansatt i Academic Work i 12 måneder før du går over til fast ansettelse i REMA 1000.
 • Plassering: Gladengveien 2 på Ensjø, sentralt til ved Ensjø T-bane stasjon.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg her!
 • Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Informasjon om bedriften

Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene. REMA 1000 i Norge består av et hovedkontor i Oslo, samt tolv regionskontorer og seks distribunaler. Hovedkontorets oppgaver omfatter felles markedsføring og innkjøp, økonomi og IT, samt drift, etablering og sentrale støttefunksjoner. Regionskontorene er servicekontorer for butikkene i regionen, og tar seg av regional markedsføring og etablering av nye butikker i sitt område.

Ved å ha selvstendige mennesker med de riktige holdningene som gjør de riktige tingene og som jobber målrettet, har de lykkes med å skape en solid virksomhet som er et morsomt og lønnsomt sted å arbeide.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen